Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca: PSD rămâne unit și la fel de puternic!

Partidul Social Democrat (PSD) Satu Mare a emis un comunicat de presă referitor la situația creată de foștii membri ai partidului. Social-democrații îi arată cu degetul pe cei care atacă PSD-ul deși, până nu demult, făceau parte din aceeași tabără.

Redăm, integral, comunicatul de presă:

PSD Satu Mare condamnă public decizia celor care au părăsit PSD pentru a se alătura celor care ne sunt adversari și care au atacat în permanență partidul nostru. Este un gest lipsit de onoare față de colegii de partid, dar și față de românii care au votat PSD.

„Am primit o mulțime de mesaje de solidaritate și de unitate de la colegii mei din organizațiile din județul Satu Mare care mi-au transmis că PSD trebuie să rămână unit împotriva atacurilor și a celor care vor să ne destabilizeze. PSD a fost, este și va fi cel mai puternic partid din România. Este partidul care a realizat și realizează cele mai importante lucruri pentru România și pentru bunăstarea românilor”, a declarat președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

PSD rămân unit pentru a duce la îndeplinire cel mai ambițios program de guvernare pe care l-a avut România în ultimele decenii.

Suntem conștienți că sunt presiuni enorme și se alocă resurse uriașe pentru dezbinarea, prin orice mijloace, a partidului nostru cu scopul de a ne împiedica să ducem la capăt aceste reforme vitale pentru societate și democrație.

Cei care au trădat PSD au trădat de fapt votul dat de români și interesele românilor care ne-au acordat prin votul lor în mod covârșitor încrederea.

Răspunsul nostru este clar: Rămânem la fel de uniți și hotărâți să mergem până la capăt în cadrul Coaliției PSD-ALDE pentru îndeplinirea programului de guvernare prin care PSD poate reconfirma că este partidul cel mai capabil să conducă România și să aducă mai mulți bani în buzunarele românilor.

Sursa – PSD Satu Mare

8 comentarii

  1. Maxim Răspunde

    Ramai unita Aurelia, caci Govor te va detrona!! A inceput deja in teritoriu vizita la colegii de breasla!

  2. Victor Răspunde

    Povesti…

  3. mae Răspunde

    Lasă-ne fedy

  4. Radu Răspunde

    Glumiți doamna, nu? De asta nu sunteți capabili sa va puneți oameni la CJ și la primăria Satmarului! De mari și puternici ce sunteți! În curând va face felul Govor! Putintica răbdare!

  5. Vasile Răspunde

    Ați făcut praf tara cu hoțiile voastre! Nu ai rusine doamna? Va temeți toți de Dragnea în loc sa îl fugăriți! La zdup cu voi!

  6. Lica Răspunde

    Hai sictir! Vezi-ti tanti de tron ca Ciocan și Govor ti-or face felul!

  7. Uiuiui Răspunde

    Când a-ți racolat primari și consilieri de la alte partide acei trădători nu și-au înșelat alegătorii??
    Sunteți uniții conduși de un infractor condamnat definitiv!!
    Care program de guvernare, la al 3-lea guvern în nici 2 ani???

  8. Jackie Kocsan Răspunde

    PSD fura unit si la fel de puternic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.