Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTOGALERIE. Mașină lovită de tren în județul Satu Mare!

Mașină lovită de tren în județ! În această dimineață, la ora 08:57, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei au fost solicitați să intervină la un accident feroviar produs în apropierea gării Resighea din județul Satu Mare.

Șoferul unui autoturism s-a apropiat prea mult de calea ferată, moment în care a fost acroșat de trenul personal care se deplasa pe direcția Resighea – Valea lui Mihai – Oradea.

Norocul șoferului a fost că trenul tocmai pornise din gară și nu avea viteză. Ajunși la locul incidentului, echipajul medical care încadra ambulanța SMURD a găsit bărbatul ieșit din autovehicul, cooperant și fără răni.

Sursa – ISU Satu Mare

27 comentarii

  1. pisti Răspunde

    Cat o fi incercat parintele spiridon vinul de impartasanie de nu a vazut trenul si a intrat in el?
    Nu mai mintiti cei care sunt lideri de opinia, popa a intrat in tren cu masina, nu invers.

    • Un om oarecare Răspunde

      Ești nesimțit de-a binelea. Cum judeci tu un părinte fără nici un argument concret??????

  2. pisti Răspunde

    Sa ma sugi si tu si popa. Politia sa-si faca treaba si sa spuna adevarul. Popa a intrat in tren nu invers, ma intreb cum nu poti vedea un tren cand trece prin fata ta. Si sa nu mori prost/proasta, eram in tren cand s-a intamplat.

    • Un om oarecare Răspunde

      @ Pisti, să te sugă nevasta, asta in cazul in care ai așa ceva, eu nu sug că nu sunt pe invers;
      Dacă nu ai nevastă să te sugă aia care te-a făcut de dobitoc ce ești.

  3. abc Răspunde

    Vai, vai ce vă minunați! Popa de grăbea la șefu. Și el tot timpul are prioritate. Allways, ca tamponul igienic!

  4. pisti Răspunde

    ORICUM E AMARAT SARACU. IN SUCEAVA MERG CU ROLLSUL. CAPUSELE DRACULUI, PE SPINAREA BABELOR SI PROSTILOR

  5. dr storm Răspunde

    ai dreptate pisti, unii le cam pupa ce au jos la la preoti , sund niste lipitori si traiesc de pe urma fraerilor care le dau bani, politia nu a venit cu nici un comunicat ca trenul a intrat in calugaru beat, dar adevarul este ca calugaru moldovean avea ceva alcool in sange cand a intrat in tren!

    • 1 Răspunde

      Comentezi fara să ști, nici nu e moldovean măcar părintele. Vorbiți că sa vă aflați în treabă. Mici nu știți și nici nu veți ști câte suflete a salvat părintele din multe patimi. Oameni care………dar mai bine mă las eu păgubaș. Este cine sa vă judece și pe voi. Vorbiți aiurea de preoți, dar cu aceste vorbe va aduceți osândă in casele voastre. Uitativa ce aveți voi in curtea voastră și după aceea aruncați cu pietre în alții.

      • Pisti Răspunde

        Nu a spus nimeni ca e moldovean, am spus ca in moldova sint mai rai de atat, in schimb poate sa explice popa de ce nu a vrut sa sune nimeni la politie? Apelul nu a fost dat de nimeni din tren sau de catre popa. Sa intrebe jurnalistii pe cei de la STS cine si cum a ajuns sa reclame accidentul.

  6. Ciprian Batea Răspunde

    Sa ma sugi de **** piset străin ce esti,PISTI ce **** ai cautat tu in tren in Romania…Mah macar te-ai dat jos din tren sa dai o mână de ajutor sau nu stie părintele ca umbli dezgropat….

    • y Răspunde

      Frumoasă replică, civilizată. Ce să spun. Dacă și nickname-ul corespunde cu numele adevărat, ……., hm, hm. Cei 7 ani de la grădi lipsă. No comment. Dacă nu știi să-i tragi un șut în fund elegant, mai bine ignoră-l. Și chestia cu căpușele și cu rollsul e cam adevărat, din păcate. Zilnic vezi la TV.

  7. Ciprian Batea Răspunde

    Ascultama pe mine nu ai nevoie de 7 ani de acasa sai spui la străin indignarea ta….in toata tara si lumea sant anomalii dar sa vb.un străin despre un om pe care nul cunoaște. nu stii ce a facut popa la volan ca sa scarpinat in curr.ca a cautat ceva in bord sa uitat la telefon nu stii sa spui ca era beat ce poti sai transmiți decât să sluga **** de batator de coie….

    • y Răspunde

      Off, culcă-te că ești obosit! Tot n-ai priceput ce am spus.

    • Norick Răspunde

      Cipri , cipri…Le spui “strain” la unu’ pe care nici n-o cunosti. 😉
      Mai bine concentreaza-te la bac…Defapt caramida se lipeste si fara studii…. :-)))

  8. Norick Răspunde

    @y : 20 éves,oszt’ hetedikes… :-)))

  9. Străin în noapte Răspunde

    De aia nu merge bine tara asta….ca si voi e plin citesc un articol și apoi fiecare comentează ce crede ca sa intamplat.dar nimic concret…dar nui nimic sant oameni cinstiti si muncitori în țară asta care sa va ducă în spate și pe voi….sa auzim de bine…

    • y Răspunde

      Eu sunt pensionar, dar dacă tu la ora 10 comentezi, înseamnă că nu lucrezi. Dacă ai fost schimbul 3, dormi, iar dacă lucrezi atunci nu freci calculatorul. Punct.

  10. Ciprian Batea Răspunde

    Pensionar……am inteles de ce citesti presa și vb.pe dinafara….ca altceva ce poti sa faci….sa nu mai poti….

    • y Răspunde

      Ai putea te rog să dai un exemplu ce am spus pe lângă? Eu, adică, nu ce spun alții. Și nu sunt așa bătrân, sunt pensionar de handicap din cauza unui derbedeu oșan la care codul rutier este opțional și mi-a nenorocit ambele picioare forever. Altfel nu stăteam pe portarseme să citesc înjurăturile tale demne de junglă. Îți doresc atâta sănătate cât am și eu. Vezi că nu te-am înjurat.

  11. Ciprian Batea Răspunde

    Stai linistit nene glasul cîinelui nu ajunge la cer poti sami doresti ce vrei……

    • y Răspunde

      Ouch, văd că te-a durut. Supăratule, în loc să te iei la gură cu mine ce ar fi să-ți miști fizicul către treabă și să participi și tu puțin la PIB-ul țării. Eu am timp dar tu?? Sau acum e pauza de masă la Drexi?

      • Norick Răspunde

        @ y : este deja vacanţă…Copilul a terminat jocul în nisip cu puţa şi acum a furat okostelefonu’ de la mami…. :-))))

        • y Răspunde

          @Norick, bine zici, la asta nu m-am gândit. Probabil de aia apasă câteodată pe lângă tastă. Are copilul mâinile murdare de la savanyú cukorka luat de la magazinul de la colț.

          • Norick

            @y: da daaa. ☺️
            E doar bufet și nu magazin. Sau mai bine zis bóut… ☺️ ? ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.