Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

ALERTĂ METEO. Cod Portocaliu de furtună, vânt puternic și grindină în județul Satu Mare

Alertă meteo! Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a remis pentru județul Satu Mare o atenționare COD PORTOCALIU de vreme severă imediată.

Alertă ANM: Cod portocaliu de vreme severă imediată în județele Maramureș și Satu Mare – ploi torenţiale care vor depăşi 35 … 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii și intensificări ale vântului.

Județul Satu Mare: Tășnad, Ardud, Supur, Bogdand, Beltiug, Hodod, Viile Satu Mare, Acâș, Socond, Homoroade, Craidorolț, Săcășeni.

 

2 comentarii

  1. Florin Răspunde

    Domnule primar Kereskenyi Gabor, când aveți de gând să schimbați canalizarea în zona Soarelui ?. De fiecare dată când plouă torențial vechea canalizare nu mai face față, nemaivorbind de faptul că sunt sparte multe tuburi de canalizare ???. Ce aveți toți de gând, pasajul din Soarelui veșnic inundă. Lăsați vă rugăm zona centrală și afacerile cu Tarr și ocupați-vă de zona Soarelui, str. C.A. Rosetti deoarece aici sunt adevăratele probleme. De ce nu s-a schimbat canalizarea anul trecut pe str. C.A. Rosetti ???. Aștept ăm un răspuns toți localnicii acestei zone și totodată vă rugăm să rezolvați problema cu traficul greu în această zonă, altfel vom bloca strada. Nu se mai poate așa ceva. E dezastru !!!

  2. Teo Răspunde

    Alo….primaria…se sesizeaza careva referitor la dezastrul din zona Soarelui? Ne afecteaza pe toti, chiar si pe cei ce nu locuim in zona respectiva! In urma ploilor de ieri, blocajul in trafic a fost de proportii epice: am stat blocati in trafic, parcurgand in 45 de minute distanta de la biserica de pe Botizului pana am reusit sa cotesc dreapta pe Corvinilor! Este bataie de joc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.