Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Controale masive. Poliția Locală a luat la puricat magazinele din Satu Mare

Polițiștii din cadrul Poliției Locale a Municipiului Satu Mare au desfășurat în ultimele două luni mai multe activități de control în cazul agenților economici care dețin unități de alimentație publică pe raza municipiului. În acest sens, au fost verificate autorizațiile de funcționare valabile și cum este asigurată ordinea și siguranța publică în localuri.

Prin aceste acțiuni de control, polițiștii locali au verificat câte unități de alimentație publică organizează evenimente cu un număr mare de persoane în perioada verii. Prin aceste acțiuni, Poliția Locală a Municipiului Satu Mare își dorește să fie alături de agenții economici pentru a preîntâmpina evenimentele neplăcute.

Totodată, prin patrulele de Ordine și Siguranță Publică, vor fi supravegheate zonele menționate, conform Planului de ordine și siguranță publică.

2 comentarii

  1. Vasi Răspunde

    Oare “bomba” de pe Universului, de vis a vis cu Ave Impex, cand intra la verificari? In inima cartierului… un focar de scandal si dezordine, asa cum sta bine unui cartier civilizat…

  2. Andrei Baciu Răspunde

    Si cam ce verifica ”politistii locali” ???!!!Daca aceste localuri au doua iesiri ??Sunteti penibili,la fel ca asa zisul ”sef” ,fost granicer !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.