Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

FOTO. Bibliotecarele din Satu Mare au oferit sânziene femeilor ce au purtat ie astăzi

Bibliotecarele din municipiul Satu Mare au oferit flori și diplome în dar femeilor ce au purtat astăzi ie și au fost prezente la Biblioteca Județeană Satu Mare pentru a face schimb de cărţi.

Dorind marcarea evenimentelor ce se desfășoară zilele acestea, debutând și evenimentul denumit Ia-cartea cunoașterii, directorul adjunct al instituției, Paula Horotan, a mărturisit că, prin acest simbolic gest al bibliotecarelor, s-a dorit colorarea evenimentului.

“Ne-am gândit să colorăm acest eveniment şi să le aşteptăm pe sătmărencele noastre cu buchete de sânziene culese cu mare drag de către colegele mele de la secţia de împrumut pentru adulţi, Violeta Tarţa şi Lili Boloş, cu diplome pentru doamnele care astăzi vor purta ie şi alte surprize cu care sperăm să le surprindem”, a declarat Paula Horotan.

Iubitorii de lectură, din municipiul Satu Mare, au avut șansa să-și consolideze relația cu cei ce împărtășesc aceleași pasiuni prin intermediul acțiunii Citeşte şi dă mai departe la schimb de carte, ce a reușit totodată atragerea de noi cititori la Biblioteca Județeană Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.