Ultima actualizare: azi, 22:02
Locale

FOTO. Inundaţii la Cămărzana. Cod portocaliu pentru Ţara Oaşului

Mai multe gospodării din Cămărzana au fost inundate în această seară, în urma unei ploi torenţiale. În doar câteva minute curţile oamenilor s-au umplut cu apă, unii neputând ieşi în curte.

Zoan Oaşului se află sub cod portpcaliu de vreme severă. Potrivit meteorologilor, pe alocuri vor fi şi 40 l/mp, descărcări electrice, grindină şi vijelie.

Localităţile vizate sunt: Bixad, Turţ, Certeze, Halmeu, Călineşti Oaş, Turulung,Bătarci, Tarna Mare, Micula, Târşolţ,  Gherţa Mică, Cămărzana şi Porumbeşti.

Portalul eşti tu!

Fii reporter PortalSM! Tot ce trebuie să faci este să fotografiezi un eveniment, cu telefonul mobil, și să trimiţi pozele la [email protected] sau pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/PortalSM.ro/, însoțite de o scurtă explicație, pentru a deveni o știre.

De asemenea, puteți semnala și telefonic o știre, la nr. 0771 677 210. Putem fi contactaţi atât pe WhatsApp, cât şi pe Viber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Escrocherie online în numele Poliției! Mesajul prin care au fost înșelați mai mulți români

Poliția Română atrage atenția cetățenilor cu privire la apariția unei noi escrocherii. Polițiștii specializați în combaterea criminalității informatice au fost...

Închide