Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

FOTOGALERIE. PSD Satu Mare duce 1.300 de oameni la mitingul din Piața Victoriei

Peste 1.300 de membri și simpatizanți PSD din județul Satu Mare au plecat spre București, unde vor participa la mitingul din Piaţa Victoriei. Îmbarcați în autocare, microbuze și autoturisme, sătmărenii au pornit de azi noapte spre București.

Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca, se află și ea în unul dintre autocarele care transportă social-democrații sătmăreni lamitingul împotria Statului Paralel.

”Mergem spre Capitală pentru o Justiție corectă și independentă, pentru protejarea unor drepturi fundamentale, pentru o Românie demnă și prosperă! Ne dorim ca acest miting să fie un semnal că puterea se câștigă în mod democratic, că guvernul se formează de cei care au câștigat alegerile, că institituțiile trebuie să-și facă datoria conform atribuțiilor, iar cei care pot să sancționeze clasa politică sunt cetățenii acestei țări”, a declarat Aurelia Fedorca.

38 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Penibili!

  2. pcr Răspunde

    sper sa ramaneti acolo javrelor…

  3. y Răspunde

    No s-o golit comuna Racșa! Primarul la București cu trupa veselă de vreo 20 de oameni. Că restul îs prin Anglia.

  4. Bula Răspunde

    Minim 100 de lei transportul plus “diurna” corespunzatoare. De unde pola mea aveti un sfert de milion?

  5. tamas Răspunde

    Măcar de-ar rămâne acolo la mafioții lor , că oricum numai sudiștii și moldovenii votează ciuma roșie.

  6. NASA Răspunde

    Sa se-mboarde cacastorile mobile din Piata Victoriei cu voi!

  7. dr storm Răspunde

    bravo voua psd !!!!!

  8. Corect Răspunde

    Da să crape inima în voi de nesimțiti. Eu lucrez să le plătesc pensie și salarii la bugetari și ei merg să susțină hoția. Îmi e o silă de psdisti ăștia,sper să rămână acolo cu neamul lor de hoți. De centenar să cerem independența Transilvaniei că altfel nu scăpăm de PSD. Cred că numai străinătatea ne mai salvează de ciuma roșie

  9. Tineriada Răspunde

    Niste cocalari borati!

  10. Tineriada Răspunde

    Macar au disparut postacii de pe PortalSM pentru un weekend (cred ca sunt atat de saraci, incat nu isi permit nici telefoane).

  11. matroz Răspunde

    @all:dar astia de ce nu au voie sa se manifeste?Nu aproba satu cel mare din piata?Ciudat!

    • FiCorect Răspunde

      Nu că nu au voie dar când auzi motivul îți vine să urlii, să plângi, să te dai cu capul de pereți, când vezi în ce hal de decădere a ajuns țara asta. Dc ăsta ne este viitorul să vină sfârșitul lumii să ne scuteasca de chin.

      • matroz Răspunde

        @ficorect sau fii corect:Daca in doua fraze poti argumenta prostioara pe care ai scris-o iti dau telefonul meu?

        • Corect Răspunde

          ,fi, a apărut din greșeală. Ce argumente vrei bolșevicilor? Cum dracu să mergi să aperi hoția? Cu ce ai fost lezați oamenii simpli de DNA? Pe mine dc sunt cinstit de ce nu mă anchetează? Acum când se va da închisoare cu executare la domiciliu voi fură și eu, de ce nu? Dacă voi legalizați hoția să ne furăm. La cei din piață le doresc să fie tâlhăriți, violați, uciși de penalii pe care îi apără

          • Matroz

            @corect fără fi:pe tine te leagă si te aseaza pe Mileniului pentru masacrarea limbii romane!Dar tu nu înțelegi,așa-i?Sarac de tine…???

          • comentator

            @Corect, nu m-ai înțeles bine. Hai să fiu mai explicit! Lasă-l pe domnul colonel cu pensia lui în tihnă. E cald, ce mai!

        • Corect Răspunde

          Tu veșnic comentator ar trebui să știi că telefoanele astea ,șmechere, modifică singure cuvintele, și eu nefiind pensionar ca tine mai am și alte treburi nu să tot verific greșelile apărute fără voia mea. Dar oricum înțelegi că vă urăsc pe voi care reprezentați ciuma roșie

      • comentator Răspunde

        Nu încerca să te faci înțeles cu el. Are o optică distorsionată, vede numai ce vrea el. Oricum pentru ei și înainte de 89 și acum e bine cât sunt în funcții. Acum au ieșit la ”demonstrat” mai mult de frică.

  12. Vajk Răspunde

    Mai nenorociților din PSD ați distrus o țară întreaga pe orice plan, nu mai detaliez, pentru ce protestanți? protestul vostru este absurd la fel ca guvernul vostru Kim Jon nu ai coordonatele București ului da și tu o petarda acuma când sunt toți la un loc

  13. Bahu Răspunde

    Speranța noastră este ca manifestanții să scandeze ca cei din 22 dec. 1989 , pe care Ceaușescu i-a chemat ca să-l susțină !

  14. Tineriada Răspunde

    9 iunie, acest nou 23 august…

  15. Ghitza Răspunde

    Govor a ramas acasa? Sau a mers sa-l sustina pe tovarasul de partid, pardon se hotie de la tehnic asisst ;))))

    • Johny Răspunde

      Govora ,ciocan și les,în fruntea creierelor spălate.Cu așa oameni în fruntea psd-ului….

  16. Bya Răspunde

    Functionarii publici de la satu mare la mitingul lui Dragnea. Mitingul de aparare al hotilor, penalilor!!

  17. Garuboz Răspunde

    Te apuca greata cand te uiti la scarboseniile astea .Vai de noi ce a ajuns tara asta ! Dar ne meritam soarta ,suntem un popor de CACAT!

  18. comentator Răspunde

    Doar uniforma de pionier lipsește și niște steaguri cu secera și cu ciocanul.

  19. Roland Răspunde

    Bravo Misule!

  20. NELU Răspunde

    Oameni buni! acum macar ptr ozi puteti lasa casele si magazinele deschise(ne-ncuiate)caci toti hoti au plecat la Bucuresti!!

  21. el rumanashu Răspunde

    Asta se intampla pentru ca nu s-a iesit la vot atunci cand trebuia . Astia acuza “securitatea” pentru ca sunt cercetati pentru hotiile facute de-a lungul timpului . Daca “securitatea” avea ceva personal cu PSD , avea grija sa nu poata vota decat oamenii care au citit cel putin 10 carti in viata lor . Sunt din Brasov dar serviciul ma poarta in toata tara si in afara ei . In drum spre Ungaria , am oprit in Satu Mare sa votez si mi s-a spus ca nu pot vota pentru ca nu locuiesc in oras . Hotilor de la PSD , de ce nu poate vota romanul care munceste din greu sa plateasca armata de functionari publici care in schimb va poate vota pe voi ? Exista un control electronic al cartilor de identitate , exista o lege care pedepseste votul duplicat. Oricum votam cu USR pentru ca nici cu PNL-ul nu mi-e rusine!!!!!

  22. Ben Răspunde

    Astia sunt curvele lui Govor ! Astia distrug tara ,nehaliti de bani si averi. Oare nu va putem culege de prin vreun pom,arac ! Direct la poarta raiului v-as trimite cu autocare cu tot. Mueeee PSDDDDD !!!

  23. satmarean Răspunde

    Fiecare padure are uscaturile ei , Acesti oameni reprezinta pleava societatii romanesti , asistatii social , lasii , tradatorii , cersetorii si puscariasii . Nu putem sa nu o remarcam pe Eniko Glodean perversa traseista prin mai toate partidele politice . Cine nu sparge osul , nu suge maduva…nu-i asa E.G. ?

  24. figaro Răspunde

    Citesc si aici comentariile si nu pot sa nu remarc ura asa zisilor intelectuali #rezist. Ba frate, daca se va intampla cumva sa veniti voi dupa psd-isti e vai de poporul asta, la cata ura, xenofobism si ranchiuna aveti in voi…

    • Tineriada Răspunde

      Vorbesti de ura si de xenofobism, insa seful tau de partid ii face mai nou “sobolani” pe toata lumea: pe Ponta, pe protestatari etc. Cata disperare numai sa scapi de puscarie.

      Cretinule!

  25. Rodica Răspunde

    Cine a suportat cheltuielile cu aceasta deplasare ? Nu ca n-am sti , dar s-o auzim de la voi ! Cate rectificari bugetare si cate fonduri suverane mai pradati , ca sa demonstrati ce ? Ca hotii cei mari sunteti voi ? Stim si asta , ce nu stim ,cand va avea cineva curajul sa va… curete pe voi si pe cei ca voi – ca din pacate nu sunteti singuri ! Despre ce abuzuri vorbiti , ca voi si acolitii ( sau aliatii) sunteti la putere ? Cine face abuzurile atunci si impotriva cui ? Aveau batranii nostri o vorba ( batranii care au ridicat tara aceasta de care va bateti voi joc )- de buieci ce sunteti , nu va mai incape pielea ! Da sa stiti ca este ac si de cojocul vostru ! Dumnezeu nici nu-ntarzie , nici nu grabeste !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.