Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Sătmărean declarat Polițistul Zilei în România, după ce a salvat viața unui bătrân

Sătmăreanul Lăpuște Sorin, agent șef principal de poliție, care a salvat viața unui bărbat, de 77 de ani, aflat în pericol de înec, a fost declarat Polițistul Zilei pe pagina de Facebook a Poliției Române.

Ieri, 11 iunie, în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ardud au fost sesizați despre faptul că s-au produs inundații între localitățile Ardud și Rătești.

Ajunși la fața locului, au constatat că apa a inundat și o porțiune din drumul național 19A, iar în șanțul de pe marginea drumului se afla un autoturism în care se afla un bărbat, de 77 de ani, din municipiul Satu Mare, ce nu mai putea ieși singur din autoturism, existând riscul de a se îneca.

Văzând că viața conducătorului auto este pusă în pericol, agent șef principal de poliție Lăpuște Sorin a intrat în apă și a reușit să-l scoată pe șofer din mașină.

,,Îl felicităm pe colegul nostru pentru modul de acțiune!”, este mesajul reprezentanților Poliției Române.

6 comentarii

  1. Badea Gheorghe Răspunde

    Cinste lui!

  2. Covrig Gelu Răspunde

    A ajutat un om sa iasa din masina care intrase intr-un sant cu apa,ce mare lucru a facut ”politistul zilei” care de fapt si-a facut datoria pentru care este platit !!!???Hai sa-l declaram ”erou” !!Vad ca s-a pozat si la ”reconstituire”,ceea ce e si mai urat din partea lui !!

  3. Omu Răspunde

    Băda deştepți mai sunteți…

  4. DRIVER Răspunde

    Sa felicitam brutarul ca face paine rotunda…taximetristul ca ajunge la destinatie…tamplarul ca face mobila …
    ..vai ce penali de politisti, mancatori de bani publici…rusine jigodiilor.

    • Badea Gheorghe Răspunde

      Tu ești doar un dobitoc frustrat! Sper ca la următoarea manevră în care ui în pericol siguranța altcuiva să devii o victimă și să ai nevoi de ajutorul acestor “jigodii”! Doamne ajută!

  5. y Răspunde

    Trebuie declarat neapărat cetățean de onoare al șanțului unde au avut loc evenimentele și duce al drumului național. Pardon, asta se face la englezi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.