Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Situație incredibilă la Spitalul Satu Mare. Ți se face cezariană dacă aduci ac și ață

Situație de-a dreptul incredibilă la Spitalul din Satu Mare. O femeie, însărcinată în luna a noua, urmează să fie supusă unei operații de cezariană, însă medicul obstetrician i-a comunicat faptul că înaintea intervenției chirurgicale, va trebui să își procure ac și ață!

Ața necesară operației de cezariană nu poate fi însă cumpărată din farmacii nici măcar pe bază de rețetă! Viitoarea mamă nu va putea să-și aducă pe lume copilul decât prin cezariană, iar cum intervenția chirurgicală va avea loc în aceste zile, femeia nu mai are timp să recurgă la schimbarea medicului cu care s-a consultat pe întreaga durată a sarcinii.

Povestea a ajuns rapid în mediul virtual, iar sătmărenii s-au împărțit în două tabere. Unii afirmă că povestea nu ar fi nicidecum adevărată, pe când alții susțin că întreaga situație este reală.

Vă prezentăm o parte din comentariile sătmărenilor, vizavi de acest subiect:

,,Nu știu ce e cu povestea asta, dar nu pare a fi nimic adevărat”;

,,Așa este, nici eu nu cred nimic din întreaga poveste”;

,,E totul adevărat! Se vede clar cum pe rețeta semnată de medic apar atât ața, cât și acul”;

,,Mămica a primit această rețetă pe care apare scris clar ce și cum. Deci e totul adevărat”;

,,Nu îmi vine să cred în ce lume trăim”;

,,Nu e adevărat nimic!”;

,,Unii spun că e adevărat, alții că nu. Nu știu ce să cred”.

15 comentarii

  1. cmbf Răspunde

    Nu imi vine sa cred asa ceva nevasta mea a nascut in urma cu 10 zile la acelasi sectie. Trebuia sa fie nastere naturala si sa transformat in cezariana. Nu am fost trimis (ca si sot) sa cumpar nimica. A fost asigurat tot, ingrijire impecabila si tot respectul personalului acelei sectii. Si pentru carcotasi nu am “cotizat” nu am dat nici un leu si s-au comportat impecabil nici macar o ciocolata nu au acceptat.

  2. Satmarean Răspunde

    Oare de ce inainte de a mediatiza o prostie nu a verificat nimeni la spital ! Mizerabila manipulare ar trebui sai fie rusine cui a difuzat aceaste porcarie!

  3. Rodi Răspunde

    Subscriu “satmarean”, asta deja e rea vointa!

  4. Jan Răspunde

    Cum va explicati reteta cu stampila si semnatura ?

  5. Tunica Răspunde

    Managerul spitatului e beat toata ziua cu un functionar din primarie, da adormitul de presedinte la Consiliu Judetean ce face?

  6. Anonim Răspunde

    Nu cred asa ceva iar daca managerul spitalului tot timpul e beat cum se explica faptu ca sa facut bucataria din nou la spital

    • Carmen Răspunde

      Nu a cotizat (destul) patronul firmei care a “cistigat” licitatia pt asigurarea mincarii la “caserola”.

      • y Răspunde

        @Carmen, exact acum 3 ani am avut ”plăcerea” să ”degust” timp de o săptămână meniul spitalului. Ăla la caserolă. Pe lângă faptul că era mai tot timpul rece nu erau meniuri specializate pentru bolnavi cronici gen cardiaci sau diabetici. Era un meniu și gata! Tot timpul paste și cartofi cu urme de carne. Fără legume sau salată. Eu fiind insulinodependent a fost cum să spun interesant. Adică soția mi-a cărat mâncare eu neputând consuma ceea ce mi se aducea. Bucătăria proprie în mod logic trebuie să fie mai proaspătă, bună și ieftină. Problema este cu aplicarea. Prea mulți profită pe lângă, plus este acel furat discret, zilnic. Sunt curios cât va ține. Asta pentru binele pacienților.

        • Carmen Răspunde

          @Y!! Nu se pune problema ,ca mincarea preparata “la fata locului” va fi mai buna atit la gust cit si calitativ,daca bucataria va fi “atent supravegheata” de la “cap pina la picioare”,nemaivorbind de temperatura de servire.In postarea mea m-am referit la cauza cea mai probabila care a dus la “reinfiintarea” sau “reinvierea” bucatariei.Ca interesul pacientilor este pe ULTIMUL plan.

  7. unu Răspunde

    poate nu a inteles doamna ce intrebat doctoru sau doctorita si o scris sa cumpere ata si ac .

    • y Răspunde

      Stimate @unu, problema este că nu trimiți pacientul/pacienta sau pe cineva din familie la cumpărături de consumabile pentru intervenție. Care-i treaba cu taxele plătite la stat? Data viitoare când să zicem ai nevoie de autorizație de construcție pentru ceva de la primărie vezi să întrebi ce cartuș trebuie la imprimantă și să duci și un top de hârtie.

  8. Pici Răspunde

    Despre acest caz nu stiu nimic dar stiu despre alt caz in care doctorul a pus pacientul asigurat sa cumpere diverse pentru operatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.