Ultima actualizare: azi, 13:59

Locale

FOTOGALERIE. Accident grav! Un motociclist s-a izbit violent de o mașină, în municipiul Satu Mare

Accident foarte grav petrecut în această după-amiază în municipiul Satu Mare. Un motociclist s-a izbit violent de un SUV.

Totul s-a întâmplat astăzi, miercuri, 27 iunie, în jurul orei 14.00, pe Drumul Careiului. Motociclistul s-a angajat în depășirea unei coloane de mașini, izbindu-se violent de un SUV marca VW Touareg care semnalizase intentia de a vira la stânga. În urma impactului, motociclistul a fost proiectat peste mașină.

Șoferul Touareg-ului a sunat imediat la 112, la fața locului deplasându-se o Ambulanță SAJ. Echipajul medical i-a acordat primul-ajutor motociclistului, acesta din urmă fiind transportat ulterior la Unitatea de Primire Urgențe.

De asemenea, la fața locului s-a deplasat și un echipaj de Poliție care a început cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

 

 

 

3 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Noa, amu-i atunci! Care o gafat?
    Dacă Tuaregul a semnalizat și s-a asigurat corespunzător înaintea manevrei, iar donatorul a depășit cu viteză mare coloana, cum fac ei de obicei, și șoferul Tuaregului nu l-a mai observat, atunci să spună merci că n-a ajuns la recoltare (încă)!
    Dar dacă Tuaregul N-A semnalizat (se cunoaște că și aceste mașini au unele modele care vin din fabrică fără semnalizare, aceasta fiind o dotare opțională care reduce mult valoarea șoferului!) și nici nu s-a asigurat înaintea efectuării manevrei, atunci a cam îmbulinat-o!
    Sănătate maximă!

  2. Ardelean Răspunde

    Indiferent de semnalizare…coloana de masini se depaseste doar daca ai niste organe de dat sau nu tii la permis. Poate s-or apuca in primavara sa faca un mars de constientizare a motociclistilor cum ca nu e musai sa fie boi.

    • Unu' Răspunde

      Din păcate, tot ei se simt victime! La respectivele marșuri, tot ei sunt cei care cer să fie respectați în trafic!
      Ei depășesc când pe stânga, când pe dreapta, la semafor se bagă în față (tot depășire de coloană, din punctul meu de vedere) dar vor respect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.