Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

Mălin Bot vine sâmbătă la Satu Mare. Protest la Prefectură

Jurnalistul și liderul protestelor #rezist, Mălin Bot, vine sâmbătă, 30 iunie, în municipiul Satu Mare. Astfel, un nou protest puternic va avea loc în Sătmar, de data aceasta, în fața Instituției Prefectului.

,,Sambata, de la ora 19.00 suntem in Satu Mare, în fața Prefecturii. Aducem tabelele pentru inițiativa cetățenească #FaraPenali si vorbim despre proiectul Grupului pentru Initiativa Legislativă și Revizuirea Constituției”, este anunțul lui Mălin Bot.

22 comentarii

  1. i pop Răspunde

    na asta-i poza cu lozeri no.1

  2. ... Răspunde

    iar suna adunarea imbecililor

  3. Alian Răspunde

    Vin și eu ,termin de facut două extracții ,mai am o plomba si gata ajung si eu la protest.Offf sa nu-mi uit antidepresivele si medicamentele prescrise de psihiatru.
    Ajung imediat CORUPȚIA UCIDE NEURONII

  4. obiectiv Răspunde

    Mă întreb cu ce vă ocupaţi,cum vă câştigaţi existenţa cei care săriţi să insultaţi?Precis sunteţi clienţii risipei bugetare practicată de PSD.Nulitâţi care nu se regăsesc nicidecum în privat unde competiţia îţi cere să pui la bătaie şi altceva decât obedienţă.

    • Unu' Răspunde

      Nu-l băga în seamă, e un postac posac pesedisto-aldist!
      Poate și ăsta e angajat pe la vre-o instituție bugetară care n-a mai fost la birou de la alegeri încoace! Știi că la ei se practică …!

  5. Vake Răspunde

    Da halatu, cat e halatu?? Cat e halatuuuu???

  6. Imobiliare pe campii Răspunde

    Asa! Si daca vine pulifriciul asta schizoid, atunci ce? Tre’ sa ne cacam pe noi? Asta-i capo di tutti capi, adica damblagitul al mare! Mars ma! Unde plua mea a-ti fost cand s-au taiat salariile cu 25%, cand Udrea se lauda cu pantofi de 2000 de euro, cand aruncau banul public pe terenuri de fotbal in panta, cand guvernul piticului ala sinistru, a modificat legislatia prin asumarea raspunderii guvernului, fara loc de povesti? Unde a-ti fost atunci, has tag-istii vietii!!!???

  7. Jan Răspunde

    Cu tot respectul Madaline, ne spui si noua unde lucrezi si cam cit cistigi ?!
    Ca sa vii la Satu Mare ti-ai luat concediu fara salar sau medical ?.
    Daca nu lucrezi ai face bine sa spui cine te finanteaza,,,,,!

    • Lola Răspunde

      Perfect punctat! Un titlu pompos, pentru un neica nimeni, care are timp si bani de umblat prin tara si de mancat kkt! Intalnirea loozerilor! La munca ma, puscatilor! Voua oricum, nicicum nu vi bine!

    • Tineriada Răspunde

      Sambata nu e zi de lucru. Bine, la postacii PSD nu m-ar mira, pe vremea comunismului se lucra si sambata.

      • Rodica Răspunde

        La privat se lucreaza si sambata , zi normala de lucru ! In comert se lucreaza si duminica ! E tot un fel de comunism si acum , dar …….e comunism democratic a la Dragnea !

        • Tineriada Răspunde

          Depinde unde si pe ce post… ma indoiesc ca persoane care au studii superioare sunt nevoite sa lucreze si sambata. Oricum, protestul e de la 19, ora la care majoritatea nu lucreaza nici in timpul saptamanii.

          • Rodica

            Nu e cu depinde si pe ce post si nici cu studii superioare , sau fara ele ! Medicii si faramcistii nu au studii superioare , economistii si inginerii care lucreaza la privat nu au studii superioare ? – si exemplele ar putea continua ! Sunt si eu unul dintre ele ( asa ca nu vorbesc , doar sa fac conversatie) ! Depinde cum ti-a fost norocul si … pila la angajare , sau incotro s-a orientat fiecare ! Dar , cu siguranta ,aceste lucruri nu pot fi un impediment daca cineva chiar doreste sa fie prezent acolo !

    • Unu' Răspunde

      Tătătăt v-ați căcat pe voi =))

  8. Tineriada Răspunde

    Ce i-a dat-o lui Voiculescu!!! Clipul asta ramane NEPRETUIT: https://www.youtube.com/watch?v=2eA8RQuoYHE

  9. unumaibun' Răspunde

    Fa obiectiv,

    Tu din ce coclauri te-ai rasarit dupa ce te-o fatat mata cu capu in fata intr-o galeata? Tu imi vorbesti mie de privat unde se pune accent pe competitie si alea alea? Vai de capu tau , precis ti maro nasometru de la atata lins in cur, ori esti femeie si cum zici tu , privatul iti cere sa pui si altceva la bataie sa faci felatii si sa te cracesti la comanda sefului.
    Inainte sa comentezi aiurea despre angajatii bugetari , arunca o privire in curtea cealalalta a privatilor in care salariile sunt de mizerie unde se batjocoresc angajatii si nicidecum nu se promoveaza competitia, ci lingaii , curvele.

    • Unu' Răspunde

      La ce “cultură” ai, nu meriți nici atât!
      Dacă ești măturător debalegă la vaci, deja e prea mult pentru tine!

  10. sm Răspunde

    Malin Bot respect pentru tot ce faci!

  11. justitia Răspunde

    ati belit pwula penalilor!! tremura chilotii pe voi plin de kkt ???? =)))))))))))

  12. Alex Răspunde

    Bot o va lua in Prefectura si…viceversa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.