Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Ca-n filme! A lovit un biciclist, l-a transportat la spital și a încercat ,,să se ascundă”. Poliția a intervenit

În cursul zilei de ieri, joi, 26 aprilie, în jurul orei 9.00, polițiștii Formațiunii Poliției Rutiere din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au fost sesizați despre faptul că la Spitalul din Negrești Oaș a fost adus un bărbat, de 70 ani, din localitatea Huta Certeze, acesta fiind victima unui accident rutier.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în dimineața aceleiași zile, în jurul orei 08.20, în timp ce persoana mai sus menționată se deplasa cu bicicleta pe DN 19 în localitatea Certeze a fost acroșat în urma efectuării unui viraj la stânga de către un autovehicul condus pe aceeași direcție de mers de către un bărbat, de 69 ani, din comuna Certeze.

Totodată polițiștii au mai stabilit că șoferul autovehiculului l-a transportat pe biciclist la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale însă cu un alt autovehicul, autoturismul implicat în accident parcându-l la domiciliul acestuia neanunțând organele de poliție despre evenimentul în care a fost implicat.

Tot în urma verificărilor, s-a mai stabilit faptul că persoana aflată la volanul autoturismului posedă permis de conducere însă necorespunzător categoriei din care face parte autovehiculul condus la momentul accidentului. De asemenea, acesta e fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0.03 mg/l alcool pur în aerul expirat și ambelor persoane implicate în accident le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma evenimentului rutier persoana aflată pe bicicletă a fost rănită grav. Cercetările continuând în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu permis de conducere necorespunzător categoriei.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.