Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. Şofer de microbuz nevinovat, ucis de o şoferiţă beată

FOTO. Şofer de microbuz nevinovat, ucis de o şoferiţă beată. Este vorba despre şoferul microbuzului de transport persoane care a rămas încarcerat în accidentul provocat joi, 29 iunie, la Ciuperceni, de o şoferiţă de 25 de ani aflară sub influenţa alcoolului.

Reprezentanţii Poliţiei Satu Mare au declarat pentru PortalSM că aceasta a avut o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool în aerul expirat.

Aflată la volanului unei maşini de teren, aceasta a lovit un alt autoturism, condus de o femeie de 50 de ani, şi pe urmă a fost proiectată frontal în microbuzul de transport persoane condus de un bărbat de 66 de ani.

În urma impactului şoferul microbuzului a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru a-l extrage din autovehicul.

În total, la spital au fost transportate 10 persoane, dar în urma investigaţiilor medicale s-a stabilit că trei dintre ele sunt rănite.

Şoferul microbuzului a fost grav rănit şi a rămas internat. Din păcate, în cursul zilei de ieri s-a stins din viaţă din cauza unor complicaţii.

Un comentariu

  1. Satmareanul Răspunde

    de ce nu spuneti numele soferitei, sa afle lumea intreaga cine a produs acest accident si de ce , poate asa si parinti o sa fie mai constienti asupra copiilor lor. Lipsa educatiei se vede la aceasta tanara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.