Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTOGALERIE. Lucrările la pod, aproape de final. Mai durează 2-3 zile

Lucrările la Podul Decebal se află aproape de final. Muncitorii trag tare pentru a reuși să predea lucrarea cât mai repede, iar sătmărenii să poată circula normal încă din primele zile ale lunii august.

Cu toate că lucrările ar fi trebuit finalizate astăzi, 31 iulie, trebuie menționat faptul că de această dată firma depășește termenul cu doar câteva zile, nu cu săptămâni bune cum s-a întâmplat înainte.

Așadar, Podul Decebal va fi dat în folosință în următoarele două, trei zile, iar astfel luna august nu va mai reprezenta o povară pentru șoferi, atât pentru cei din Satu Mare, cât mai ales pentru cei veniți din Diaspora.

9 comentarii

  1. Kereskenyi Răspunde

    Voare acuma cate timp nu stricat la pod?

  2. Nha Răspunde

    ce final bre , ca se urneste de tatului ?! tat ii plin de gaoaze deja , asta-i lucru ? si unde au inceput lucrarile la podu’ 3 , in ce oras ?

  3. alex Răspunde

    hei pesimistilor gata cu figuri,e gata?DA….un pic si cei din diaspora poate face rallyuri…..numai comentarii pesimiste am citit pana acuma…de la firma asta mult nu putem astepta,dar incet a ajuns la finit…incet problemele se rezolva,si centura de ocolire,a inceput si proiectul la podul 3,dar nu iutati suntem in Romania,aici altfel merg treburile$…!

  4. Taxi Driver Răspunde

    Nu va suparati dar ma pis pe cei din diaspora.
    Sa steie acolo unde stau tot anul.
    Nu avem nevoie de ei…poate rudele lor au nevoie de bani..ce poate sa trimita si prin western.
    Daca e asa de bun acolo sa steie acolo si in timpul vacantei.
    Niste oamenj fara caracter

    • Unu' Răspunde

      Și diaspora se pișă pe toți taxi driverii din sătmar!
      Și la fel facem și noi, ceilalți șoferi din oraș, pe care îi călcați pe nervi cu figurile voastre de stăpâni ai șoselelor!

  5. Rodica Răspunde

    Sunteti siguri ca sunt gata lucrarile ? Eu n-aS baga mana-n foc ; in cat timp l-au reparat ? De cate luni se tot face ? Deja incepe pe partea cealalta sa se fisureze ! Pe pariu ca cel tarziu la anul iar se repara ceva la el ? Si mai am o intrebare ; scarile de la pod cui apartin ? Ca nu se-dura nimeni de ele si arata mai mult decat groaznic ; unii mai circula si pe jos nu doar cu bmw-ul pe pod !

    • Unu' Răspunde

      Stai liniștită, trotuarele încă-s praștie, și ce s-a făcut anul trecut arată jalnic!
      Despre scări, alea-s pericol public, dar am o bănuială că dorel de sătmar, cel mai prost primar din istoria sătmarului, nu le-a cuprins în lucrare și vor rămâne pe dinafară!

      • y Răspunde

        Probabil așa este. Din cunoștințele mele scările de acces de pe dig pe pod nu sunt cuprins. Logic, nu? Dar decât să repare firma asta eu zic mai bine nu. Riscăm să circulăm ani buni par-avion.

  6. Omu Răspunde

    Baaaa disperatilor…vorbim cu cacatu de Zimbru sa mai urca pa pod,dar fara tort,cu lopata pa umar.Vorbe goale are sa mai munceasca si el un pic!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.