Ultima actualizare: ieri, 21:40

Locale

Unii șoferi continuă să facă praf Codul Rutier. Alcool, viteză și inconștiență pe drumurile Sătmarului

În cursul zilei de ieri, luni, 30 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier Satu Mare au desfășurat activități de prevenire și combatere a accidentelor de circulație acționând pe drumurile din județ.

Ca urmare a nerespectării de către participanții la trafic a regulilor de circulație, polițiștii au aplicat 54 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 25 000 de lei.

De asemenea au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 12 conducători auto care au depășit viteza maximă legală cu peste 50 km/h, au efectuat depășiri neregulamentare sau s-au aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Totodată, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au identificat în trafic pe raza localității Medieșu Aurit, un bărbat, de 30 de ani, din comuna Medieșu Aurit, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Astfel, fiind testat cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.