Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

FOTOGALERIE. Sătmărean salvat din ghearele morții de pompieri! Flăcările i-au cuprins locuința

În după-amiaza zilei de ieri, duminică, 29 iulie, în jurul orei 17.00, pompierii sătmăreni au fost solicitați pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, situată pe strada Petru Bran din municipiul Satu Mare. 

La adresa menționată, s-au deplasat pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, care au reușit stingerea rapidă a incendiului, limitarea propagării flăcărilor și evacuarea unui vârstnic dintr-o încăpere cuprinsă de fum.

La momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta în balconul imobilului fiind cuprinse de flăcări un frigider și elemente de mobilier combustibile. Intervenția promptă a salvatorilor a împiedicat extinderea focului, atît în interiorul locuinței, cât și la locuințele alipite și, mai ales, a contribuit la salvarea vieții bărbatului care refuza să iasă din încăperea în care se afla.

Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit electric la un cablu electric defect, care alimenta frigiderul. În urma incendiului au ars mobilierul, frigiderul și alte elemente combustibile aflate pe balcon şi s-au degradat: o ușă, un geam și parțial zugrăveala.

Sursa – ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.