Ultima actualizare: azi, 14:56
Locale

FOTO&VIDEO. Sătmărean lăsat fără autoutilitară! ,,Afacerile” cu țigări l-au costat scump

Poliţiştii de frontieră din Maramureș au depistat în trafic o autoutilitară condusă de un cetățean român care transporta, într-un spațiu special amenajat, cantitatea de 7.511 pachete cu țigări, în valoare de 88.000 lei, marfă ce urma să fie comercializată pe piața neagră de desfacere din zonă.

Astfel, a fost identificată și oprită în trafic pentru control, pe raza localității Vadul Izei, județul Maramureș, o autoutilitară marca Fiat, condusă de către un cetățean român, domiciliat pe raza județului Satu Mare.

În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, polițiștii de frontieră au descoperit sub remorca acesteia un spațiu special amenajat în care au fost observate mai multe pachete cu țigări. Având în vedere cele constatate, şoferul şi autovehiculul au fost duşi la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, în spațiul special amenajat sub bena autovehiculului au fost descoperite 7.511 pachete cu țigări, de diferite mărci, de proveniență ucraineană, în valoare de 88.000 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autovehiculul folosit la transportul ţigărilor a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Sursa – Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.