Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Ludovic Orban, impresionat de activitatea reprezentanţilor PNL Satu Mare

Preşedintele PNL, Ludovic, Orban, s-a arătat impresionat de activitatea reprezentanţilor PNL din administraţia locală, precizând că a fost pe un drum judeţean ce părea că e autostradă.

Întrebat cum vede organizaţia PNL Satu Mare, el a spus că o priveşte cu încredere şi speranţă.

“O privesc cu încredere şi speranţă că îşi vor îmbunătăţi scorul electoral şi de asemena că îşi vor îndeplini obiectivele pe care şi le-au fixat în special în administrarea locală unde trebuie fapte, trebuie realizări. Chiar am venit de la Tăşnad pe la Mădăras şi am mers pe un drum judeţean care părea că e autostradă, comparativ cu DN 1F, care este în administrarea CNAIR şi care este praf şi pulbere, ceea ce îmi arată că la nivelul judeţului se fac lucruri bune şi sunt convins că şi la nivelul municipului de asemenea există proiecte care vor fi finalizate până la finalul mandatului”, a declarat Orban.

Ludovic Orban a participat la Ziua Tăşnadului şi la Festivalul Medieval de la Ardud.

6 comentarii

  1. starsky and hutch subtitrat Răspunde

    Tuta in ie privește in gol sau i se oglindește mintea in ei,prostovanu deghizat in cavaler Jedi ,chitaristu bagă riffuri ofilite ,Albu ofticat ca iar a întârziat curieru cu pastilele de potenta ( așa se lauda prin cârciumi ca amanta îl sufoca),iar Dormeo…doarme la naiba!Ce scor sa obțină derbedeii ăștia frate?La ce fac ăștia opoziție?Ce obiective si-au fixat cacanarii ăștia,propriile salarii?

  2. Ion Răspunde

    Mai baieti, fetelor, spuneti-i careva Ludovicai ca drumul de la madaras la tasnad s-a proiectat si inceput in perioada cand judetul era condus de ALDE si PSD. Si chiar daca lucrarile s-au desfasurat bine si sub administratia UDMR… nu prea inteleg care e meritul PNL ca drumul ala judetean arata ca o autostrada. Nu va mai laudati cu realizarile altora numai ca sa o impresionati pe Ludovica, bine?

  3. comentator Răspunde

    Eu câteodată am impresia că ăștia trăiesc într-o lume paralelă. E valabil din păcate la toți politicienii dar în Satu Mare liberalii le dau clasă.

  4. Bahu Răspunde

    @Carmen Fratila, ti voglio bene !

  5. Andrei Baciu Răspunde

    Baiatul asta, ”hastag”,chitarist amator,fraierit de unii sa depuna plangerea penala pentru inalta tradare impotriva guvernului romaniei,plangere compusa la palatul ”in’cotro ceceni ?” de niste oameni lingai ai ”marelui” ales,cel cu origini saxo’fone,a venit la Satu Mare sa se intalneasca cu niste …nimeni !! ”Bieti lampagii” ,vorba lui Paunescu,desi lor l-i se potriveste ”bieti labagii” !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.