Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Petrecere de cartier. Bărbați amendați după ce au organizat un ,,picnic” în parcarea unui bloc

Tupeu. Șase bărbați au fost amendați de Poliția Locală Satu Mare pentru că au făcut….picnic în parcarea unui bloc de pe strada Milcov.

Cei șase bărbați au întins mese, încărcate cu mâncare. Interesant este că dacă unii vecini au solicitat intervenția Poliției Locale pentru a opri mica petrecere, alții i-au apostrofat pe polițiștii care au avut curajul să-i deranjeze pe petrecăreți.

Cei șase bărbați au fost amendați și puși să facă curățenie!

5 comentarii

  1. comentator Răspunde

    OK, am înțeles dar unde este parcarea? Că eu văd doar tufe și niște tipi în fum în poză.

  2. unu Răspunde

    oare au poluat mediul?? hai sa fim seriosi- pentru asa ceva amenda , cu ce au dezordine , dar tiganii de la moda?? manaca seminte pe strada nu te poti aseza sau macar sa te plimbi e plin de ei -penibil

  3. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Bună ziua!
    Nu știu cui i-ar conveni să-i între fum de grătar în casă (mai ales cei de la parter), asezonat cu larmă de la,,mica petrecere”(nu cred că au fost ,, tăcuți”) așa că solicitarea a fost absolut firească,mai ales că la mică distanță există loc special amenajat in acest sens…dar cum dezbinarea la români e maxima,se mai găsesc persoane care sa critice intervenția forțelor de ordine,în speță poliția locală..

  4. Marius Răspunde

    Au mers si astia de la locala sa manance ce a ramas ca asta stiu face :))

  5. Homosapiens Răspunde

    Nesimtiti. De ce nu ati mers pe dig sau la padure. Astfel de magarii fac doar tiganii sau alcolistii aia de stau de dimineata pana seara in carciuma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.