Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

VIDEO. Poliția Rutieră a deschis dosar penal în cazul mașinii M..E PSD!

Poliția Rutieră a deschis dosar penal în cazul mașinii M..E PSD. Polițiștii au confiscat plăcuțele de înmatriculare și i-au reținut permisul șoferului. 

Răzvan Ștefănescu, posesorul mașinii înmatriculate în Suedia cu numărul ”M..E PSD” a declarat pentru G4Media.ro că polițiștii rutieri din București i-au ridicat plăcuțele de înmatriculare și i-au reținut permisul de conducere.

”La ora 5.50 am fost oprit în trafic, pe Bulevardul 1 Decembrie, de un echipaj de Poliție. Eram în mașină cu copilul meu de 8 ani. Mi-au dat jos plăcuțele de înmatriculare și m-au condus la secția de la Udriște. Acolo mi-au reținut și permisul. Polițiștii mi-au spus că nu am voie să circul cu aceste plăcuțe în afara Suediei. Nu înțeleg de ce vineri plăcuțele erau valide, când m-a oprit poliția rutieră din Craiova, iar azi nu mai sunt valide. Am fost singura mașină oprită. Cu o zi înainte, o motocicletă de poliție se plimba în jurul blocului în care locuiesc”, a declarat Răzvan Ștefănescu pentru G4Media.ro.

Sursa video: Facebook/Drivers SM

Comunicatul Poliției Rutiere:

,,Astăzi, în jurul orei 06.00, un echipaj de poliție al Brigăzii Rutiere din cadrul D.G.P.M.B., aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 3, a depistat în trafic un autoturism, înmatriculat în Suedia, condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani.

Conducătorul auto a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, în vederea declanșării verificărilor procedurale, pentru stabilirea cu exactitate a situației juridice în ceea ce privește regimul de înmatriculare și circulație și a vehiculului pe drumurile publice.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducere pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulație în România”, faptă prev. și ped. de art. 334, alin. (4) din Codul Penal.

În continuare, polițiștii subunității noastre efectuează cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, pentru stabilirea situației de fapt și a regimului de circulație internațională pe teritoriul statelor Uniunii Europene”.

Ambasada Suediei a transmis duminică seară un comunicat de presă în care arată că mașinile cu plăcuțe de înmatriculare preferențiale înregistrate în Suedia au dreptul să circule în toată Uniunea Europeană, deci și în România.

Sursa – G4Media

 

10 comentarii

  1. platitor de taxe si impozite in .RO Răspunde

    Rusinos ptr un părinte care are copil de 8 ani sa folosească asemenea nr de inmatrculare anul viitor va veni cu nr mai haioase m..e .ro va întreb va fi bine au dreptul sunt diaspora??si noi care plătim impozite taxe si contruim case din împrumuturi si plătim supra taxe nu suntem nimic ??

  2. avut Răspunde

    atentie, postaci psd in actiune…

  3. Nemeth Răspunde

    copilu de 8 ani stie mult mai mult decat u crezi :))))
    diaspora aduce bani in Romania :)))

    • matroz Răspunde

      @Nemeth:si…ii da statului roman,presupunand ca aduce?Voi cand ati mai stat de vorba cu romanii plecati seriosi,nu cu cei ce poarta vorbe?

    • Satmarean Răspunde

      Aduc pt ei ne pt RO

  4. Sensei Gyuri Răspunde

    Citez un roman stabilit in Suedia : ”Individul nu a intrat in tara cu acele placute! Toata Europa stie ca Suedia are 2 tipuri de placute
    1. Cel original. Care vine cu masina de la bun inceput, si nu se schimba NICI O DATA!! Ala ramane al masini pana la radiere.
    2. Cel preferential. Min.2-max.7 caractere, cifre sau litere. Costa 6000 sek pentru 10 ani, aprox. 600 euro. Acesta se poarta DOAR IN SUEDIA!!! Nici macar in Danemarca sau Norvegia nu te lasa sa treci cu el. In Germania nici nu mai vorbim.
    Deci proprietarul a ajuns in Romania cu numerele de baza RSD 059, iar dupa ce a trecut le-a pus pe cele cu MUIEPSD.

    1. Poliatia a actionat fffff corect! Deoare ce el stia bina ca nu are dreptul sa foloseasca acele numere inafara teritoriului Suedez.
    2. Nu o sa piarda Politia la nici un CEDO!! O sa castige fff usor.

    3. Misto numere! ? Deci usor ca nu sunt PSD-ist. Doar traiesc in Suedia si stiu cum e treaba cu acele placute”. Asadar, viteazul nostru si-a ascuns numerele originale,le-a pus imediat DUPA CE A TRECUT FRONTIERA pe cele obscene, apoi s-a dat mare jmeker !!Acum ,din partea Politiei Romane, o sa ia o mare…UE !!!

  5. dr storm Răspunde

    politistii au procedat corect!

  6. Raul Răspunde

    Pacat ca politistii procedeaza corect cand se intampla asa ceva… Robert Negoita are datorie de 50 de milioane de euro la fisc… Fix pix politia se ocupa cu numere de inmatriculare… Dragnea e condamnat, penal numai D-zeu stie cat a furat… Politia se ocupa cu radarele… Iata Romania… Traiasca mult.

  7. Worm Răspunde

    Raul foarte corect. MUIE PSD!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.