Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

Spectacol în Satu Mare! Trei zile de concerte, festival gastronomic și acrobații. Programul oficial

În acest weekend, sătmărenii și turiștii vor avea parte de o nouă ediție a Festivalului Muzicii de Stradă. Evenimentul de nivel internațional, va găzdui în 3 zile, pe 5 scene, 25 de artiști și peste 100 de performanțe artistice.

”Sfântă treime” care a fost introdusă în 2017, va oferi și anul acesta sătmărenilor o experiență totală de festival: street music + street art + street food, rețeta magică prin care sătmărenii se vor putea delecta la festival. Muzica stradală se va auzi de pe 5 scene: scena Compas – în platoul de evenimente Corneliu Coposu, scena Dräxlmaier – în mijlocul Pieței Libertății, scena Transpink – pe pasajul Corneliu Coposu. Locul de întâlnire al artiștilor va fi în RedHat Yard, iar scena Ecomatrix va fi…pe Someș!

Printre artiști se numără muzicieni, jongleri și magicieni, trupe din România și bineînțeles, tinerii talenți din Satu Mare. Ca în fiecare an, se va derula un concurs internațional printre artiștii prezenți. Premiul total al concursului este de 4.000 de euro și este oferit de Schlemmer România.

Așadar, începând de vineri 13 iulie, după-amiaza, până duminică seara sătmărenii sunt așteptați la noi experiențe cu muzicieni, acrobați, jongleri, street food și alte senzații, la Street Music Festival. În acest weekend, Satu Mare este capitala distracției stradale din regiune!

 

Un comentariu

  1. Unu' Răspunde

    Reînvie orașul în care nu se întâmplă nimic!?!?
    Felicitări organizatorilor! Sper să țină vremea cu noi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.