Ultima actualizare: azi, 15:14

Locale

VIDEO. Control judiciar pentru țiganii implicați în bătaia dintre clanuri

Cinci ţigani din cele două clanuri care s-au bătut pe străzile din Satu Mare sunt cercetaţi sub control judiciar. Doi dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore, adică au stat o noapte în arestul Poliției, după care procurorul de caz a dispus cercetarea lor sub control judiciar. Tot sub control judiciar sunt cercetați alți trei ţigani, având vârstele de 21, 27 și 57 de ani.

Mai multe persoane au necesitat îngrijiri medicale în urma altercației dintre clanurile de romi. Totul s-a petrecut joi, 28 iunie, pe strada Iuliu Maniu. După un conflict între două grupări rivale, scandalagiii s-au urcat în mașini și s-au șicanat în trafic până au provocat un adevărat carambol. În pofida accidentului produs în centrul Sătmarului, romii au coborât din mașini și s-au luat la bătaie, folosind bâte și cuțite.

A fost nevoie de intervenția mai multor echipaje de jandarmi și polițiști pentru a opri măcelul. Mai mulți romi au fost reținuți de oamenii legii, alții fiind transportați de urgență la spital, cu răni deschise.

Unul dintr ecie implicaţi a fost internat în spital până ieri, când medicii au decis externarea sa.

În acest caz procurorul încă mai analizează dovezile, pune cap la cap informaţiile, după care va întocmi rechizitoriul şi îi va trimite în judecată.

8 comentarii

  1. Jan Răspunde

    Cum sa lasi in libertate niste pericole sociale evidente ?!
    Numai destinul a facut ca unul sau altul dintre cei implicat sa nu fie mort sau nenorocit pe viata.
    Cu asa procurori nici nu-i de mirare ca inregistram o crestere alarmanta a violentei in societate !

  2. NoJohny Răspunde

    Oare cat a luat judecătorul mita că să-i lase liberi?

  3. dr storm Răspunde

    trebuia lasati sa se omoare , cu 1-2-3 in minus nu era nici o problema, dar cu lasarea lor in libertate ca nu sunt pericol public e chiar penal. cum era daca vre-un trecator era prins fara voie in altercatie? deci e clar ca sa dat mita la procuror si judecator!

  4. Riki Răspunde

    Rusine.

  5. Adinutza Răspunde

    Pleava societatii.Astia merita închiși pentru ca nu e prima dată când fac scandaluri.Numai ca mereu scapa basma curata.Cu banii in ziua de azi,In Romania cumperi orice.Rusine judecatorii patriei noastre.Cred ca nici jumate din voi nu sunteti cinstiți.Si cand vad ca pentru niste oameni asa “justitiari”se iese in strada.RUSINE RUSINE RUSINE.

  6. Gogu din Punjab Răspunde

    Bia este atat de obisnuit cu ”controlul judiciar” incat multi se intrebau,vazandu-l in fiecare zi la politie,daca nu cumva s-a angajat ”sub acoperire” la doisiunsfert !! Un borfas care trebuia demult expulzat din Satu Mare,direct in Punjab,cu toata satra lui de tigani !!

  7. Gogule ai perfecta dreptate Răspunde

    In india cu jegurile astea

  8. Rodica Răspunde

    Din pacate clanurile tiganesti fac legile in Romania , cu sustinerea si ajutorul magistratilor si a celor care ar trebui sa fie responsabili de siguranta noastra ! Statul plateste o gramada de ajutoare sociale unor creaturi care nu produc nimic in afara de pagube materiale si financiare ! Cine o fi de vina pentru aceasta situatie ? No nu-i bai , le mai acordam inca o sansa , introducem ca limbi oficiale -pe langa romana – maghiara si romanii ( exista in acest sens un proiect de lege in parlament ) si-atunci putem pleca din tara !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.