Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

Centrul Comercial Satu Mare Shopping Plaza, scos la vânzare cu peste 12 milioane de euro

Centrul comercial Satu Mare Shopping Plaza, inaugurat în martie 2016, a fost scos la vânzare cu 12,5 milioane de euro, proprietarii intenționând să se concentreze pe segmentul hotelier și pe cel al clădirilor rezidențiale. Mall-ul are o suprafață de 12.500 de metri pătrați construiți și încasează lunar din chirii 70.000 de euro. 

“L-am scos la vânzare gândindu-mă că, poate, ar fi interesată vreo companie mai mare care doar cu asta se ocupă (cu retail de centre comercile), care să îl gestioneze, iar nu în ultimul rând să fie o afacere bună pentru toată lumea.  Noi o să ne axăm mai departe pe clădiri rezidențiale și în domeniul hotelier”, a declarat pentru Profit.ro Radu Bud, reprezentantul companiei Zirmmer Bud din Satu Mare, care deține mall-ul.

Firma Zirmer Bud SRL, deținută de Vasile Bud, a fost înființată în 1994. Firma a construit două hoteluri de 3 stele în Satu Mare, unul cu o capacitate de cazare de 100 de locuri, iar celălalt cu 60 de locuri. Ulterior, Zirmer Bud a dezvoltat mai multe proiecte de apartamente.

Sursa – Profit.ro

 

12 comentarii

  1. Aurel Răspunde

    Simte Bud ca in noiembrie cum se deschide NEPI, atunci se va inchide a doua zi imitatia lui de mall…

  2. Riki Răspunde

    Din pacate nu i-a mers afacerea, desi parea buna investitia.

    • Johny Cash Răspunde

      Bud habar nu are cei ăla mall și nici ăla de pe Maniu a lui Moiș nu este, nu are cum. A investit și el ca *** doar-doar face ceva mărunțiș de acolo. Și clădirea din Soarelui e pe jumătate gol de 10 ani. Nu cred că în curând găsește cumpărător plus că băiatul cred că are și pretenții la preț.

  3. Rodica Răspunde

    Daca si asta e centru comercial , atunci – de expl. Lotus-ul din Oradea – ce este ? Si l-a scos la vanzare fiindca nu-i aduce nici un profit , ba dimpotriva , cred ca are de astupat …..multe gauri cu acest mega-mall ! Ar fi interesant de aflat despre cum s-au finantat toate aceste afaceri ale lui , care stau uitate . Povesti nemuritoare cu ….afaceri bune pentru toata lumea ! Lasa-ne , lasa-ne ……

  4. MAE Răspunde

    SA VA SPUN SECRETUL,,,,,,,,ASA O SAI MEARGA CUM SA COMPORTAT EL CU TOATA LUMEA TEPE,SI MAI MULTE,NU SINT FACUTE PE BANI CINSTITI ,,,,,SI O SAI PUTREZEASCA ACOLO GOALE,,,,ASTA ESTE .

  5. Joker7 Răspunde

    Traducere din Radu Bud:
    “Am vrea sa il dam pt ca habar n-avem ce facem in administrarea unui centru comercial. Am reusit totusi sa pacalim mai bine de 2 ani niste chiriasi care au acceptat sa isi deschida magazin la noi in cladire.

    Sincer, ni s-a parut o idee misto, familia noastra a vrut mereu sa se laude ca suntem proprietari de mall. Am mizat pe faptul ca o sa putem sa blocam in continuare constructia unui mall adevarat in Satu Mare si am reusit pana in 2018. A sosit timpul sa scoatem ce mai putem de aici si sa ne ocupam de alte investitii pt care speram sa ne gasim alti oameni neinformati care sa ni se alature si pe viitor”

    • Johny Cash Răspunde

      Radu de care vorbești este fostul prefect n-are nici o treabă cu Bud ăsta, care mi se pare că e Nicolae. În rest săracul a încercat și el să facă un ban dar e prea mare pălăria penu el. Plus că am impresia, subliniez impresia, că nu el era cu toți banii de pseudomall-ul ăsta iar ceilalți sunt obligați să recupereze cât pot și până când pot.

  6. unnnu Răspunde

    si cu groapa langa cladire ce face oare o facut groapa mare si o lasat

  7. Gogu din Punjab Răspunde

    Singura afacere care ar functiona la parametri maximi ar fi un mare CASINO ! Dar sa regandeasca parcarea de sub cladire pentru ca beciul ala numai parcare nu e !!

  8. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Sper sa nu o cumpere nimeni!!! Piticul de Bud o incercat ani la rând sa blocheze investiția de pe Careiului cu orice preț:(( nici asa nu o găsit un chiriaș serios…zona de food curt nu funcționa nici 3 luni avea maxim 2 chiriași…oricum nu cred că va putea țepui pe nimeni cu aberațiile lui de 12 milioane pentru un c…at de clădire….p.s. oricum o devenit vedeta acus de 20 de ani când se lauda in Viena cu ceasul de mana :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.