Ultima actualizare: ieri, 22:52
Locale

Filtre masive în Satu Mare! Zeci de șoferi, trimiși la ,,plimbare” de polițiști

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare desfășoară permanent activități atât pentru prevenirea și combaterea accidentelor de circulație, cât și pentru asigurarea unui climat de siguranță, fiind prezenți pe raza județului Satu Mare, atât în localități, cât și în afara acestora. Astfel, în urma activităților desfășurate în perioada 10-12 august a.c., polițiștii au aplicat peste 395 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 110 000 de lei.

În cazul a 27 conducători auto, polițiștii au dispus măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Dintre aceștia, 12 conducători auto au depășit viteza maximă legală admisă, circulând cu viteze cuprinse între 101 km/h-127 km/h, pe sectoare de drum cu limita maximă admisă de 50 și 70 km/h.

Polițiștii rutieri au identificat, în trafic, 4 conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public, pe treceri de pietoni semnalizate și marcate corespunzător, și 2 conducători auto care au efectuat depășiri neregulamentare.

Totodată, 9 conducători auto au fost depistați conducând autoturisme, după ce au consumat băuturi alcoolice. Tuturor, le-au fost reținute permisele de conducere.

Politia atrage atenția conducătorilor auto să circule cu viteză redusă și să dea dovadă de atenție sporită în preajma trecerilor de pietoni, să acorde prioritate persoanelor angajate în traversare, conform prevederilor legale. O atitudine preventivă în trafic vă poate feri de evenimente rutiere negative.

Sursa: IPJ Satu Mare

Un comentariu

  1. Eu Răspunde

    Politistii isi fac datoria! Bravo lor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTOGALERIE. Cea de-a 3-a ediție a Festivalului Poarta Oașului, un adevărat succes

La sfârșitul săptămânii trecute a fost organizat pentru cea de-a treia oară Festivalul Poarta Oașului. Evenimentul desfășurat pe 11 și...

Închide