Ultima actualizare: azi, 20:54

Locale

FOTO. Accident grav provocat de o femeie! Un tânăr a fost rănit în urma impactului

Un accident grav de circulație s-a produs în această după-amiază, luni, 20 august, în municipiul Satu Mare. Un tânăr a fost rănit.

Totul s-a întâmplat în intersecția din zona Hotelului Sport. Potrivit primelor informații, o șoferiță, aflată la volanul unui autoturism Ford, nu ar fi respectat indicatorul STOP și a intrat în coliziune cu un autoturism marca VW Golf, condus regulamentar de un tânăr în vârstă de 19 ani.

În urma impactului tânărul a fost rănit, suferind un traumatism toracic.

,,Două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare au intervenit astăzi, în jurul orei 15.00, pentru asigurarea măsurilor specifice PSI și pentru acordarea ajutorului medical șoferului unui autoturism implicat într-un accident rutier produs într-o intersecție din municipiul Satu Mare. 

Victima, un tânăr de 19 ani a suferit un traumatism toracic și după acordarea primelor îngrijiri la fața locului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare pentru continuarea investigațiilor” au declarat pompierii.

 

3 comentarii

  1. ciprian Răspunde

    Nu cred ca masina potrivita pentru cucoana era audi…poate un Whirlpool !

  2. Unu' Răspunde

    MARE parte din vină o poartă, în cârdășie de data asta, gardienii publici împreună cu IJP serviciul circulație!
    În intersecția respectivă, ca de altfel în multe alte intersecții din oraș, nu sunt respectate minimele reguli privind oprirea, iar cei doi culpabili nu iau măsuri în a sancționa idioții care opresc în intersecții neregulamentar! Poate au o înțelegere cu firma de pază de pe Ceahlăului!?!
    În intersecție își duc veacul mai nou, o serie de mașini cu numere de înmatriculare care seamănă cu numele firmei de pază!
    Ce e mai trist e că gardienii publici se plimbă cu automobilul din dotare prin zonă, dar se fac că nu văd și nu aud nimic!
    Poliția e încă ocupată cu vânătoarea de vitezomani și lasă orașul pe mâna incompetenților de gardieni publici!
    Situația se repetă și la intersecția străzilor Iuliu Hossu și Coșbuc cu strada Mileniului!
    Vizibilitate 0, dar pe gardieni nu-i deranjează!

    • y Răspunde

      Problema este veche în aceea intersecție. Era problemă și pe vremea împușcatului din cauza clădirii cu două etaje care a răsărit acolo la sfârșitul anilor 70 la colț pe Ceahlăului cu Mileniului. Pur și simplu nu ai vizibilitate trebuie să te bagi până în mijlocul intersecției. Drept vorbind totuși nu faci ditamai accidentul dacă respecți viteza maximă de 50 la oră. Poate te tamponezi și atâta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.