Ultima actualizare: azi, 14:20

Locale

Topul ratingurilor pe Facebook. Cele mai credibile instituții din Satu Mare, în ochii sătmărenilor

Încrederea românilor în instituțiile din România se modifică de la un an la altul, în funcție de evenimentele sociale, politice sau financiare. După episodul cu mașina M..E PSD care a dus la scăderea drastică a ratingului pe pagina oficială de Facebook a Poliției Române, am decis să trecem în revistă paginile instituțiilor din Satu Mare pentru a ne face o idee despre încrederea pe care o au sătmărenii în cele mai importante instituții sătmărene.

PortalSM prezintă clasamentul instituțiilor care se bucură de cea mai mare încredere în ochii sătmărenilor, potrivit ratingurilor acordate pe Facebook. Astfel, am ales să verificăm paginile oficiale de Facebook ale primelor șase instituții, ca importanță, din Satu Mare.

1. Cea mai credibilă instituție, în ochii sătmărenilor este, fără doar și poate, Inspectoratul pentru Situații de Urgență. ISU SOMEȘ Satu Mare se bucură de 4,9 stele rating. În total, sătmărenii au acordat 54 de recenzii, din care 52 de 5 stele, una de 4 și una de 3 stele.

2. Pe locul doi în top se află Prefectura. Instituția Prefectului Satu Mare se bucură de un rating de 4,8. Pe pagina oficială de Facebook a Prefecturii găsim astfel un total de 31 de recenzii, din care 29 de 5 stele, una de 4 stele, precum și o recenzie de doar o stea.

3. Ultima treaptă a podiumului este ocupată de Jandarmeria Satu Mare. Instituția de Jandarmi Județean (IJJ) are 4 stelute pe Facebook, acumulate însă din doar 4 recenzii. Trei sătmăreni au acordat nota maximă, 5, pe când cel de-al patrulea sătmărean pare extrem de nemulțumit, acordând o singură stea.

Următoarele 3 instituții pe listă sunt Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul Județean Satu Mare și Inspectoratul de Poliție Județean. Primele două nu au activată opțiunea recenzie pe pagina de Facebook, iar astfel departajarea se va face la numărul de like-uri. Poliția Satu Mare nu are o pagină oficială de Facebook.

Primăria Satu Mare se bucură de peste 8 mii de like-uri pe Facebook, mai exact 8.288, pe când Consiliul Județean Satu Mare are doar 2.066 de like-uri.

 

 

 

3 comentarii

  1. 007 Răspunde

    Am cercetat problema. Am un alt clasament:
    1.y-știe tot
    2.’unu-cuie tot
    3.burik-slugă de tot
    4.rodi &ana-tute ca veorica de tot

    • Johny Bravo Răspunde

      Ce supărare ai mă cu ăștia? Vezi că mai sunt câțiva pe care i-ai uitat – un matroz, un cetatean relaxat, norick, cetatean turmentat etc. Vezi că se supără!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.