Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Bărbaţii care au bătut poliţistul în Cămărzana, arestaţi preventiv!

Cei doi bărbaţi suspectaţi că au agresat un poliţist în Cămărzana au primit astăzi mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Judecătorii din Negreşti Oaş au admis cererea procurorului de a-i aresta pe cei doi suspecţi, astfel că aceştia vor sta o vreme după gratii.

Solutia Judecătoriei Negrești Oaș, pe scurt: “Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş şi dispune arestarea preventivă a inculpaţilor M.I.M. şi O.T. pe o durată de 30 de zile începând cu data de 29.09.2018 până în data de 28.10.2018 inclusiv”.

Amintim că un poliţist a fost agresat fizic, joi, la Cămărzana. Un apel la 112 anunţa faptul că a izbucnit un scandal între mai mulţi localnici iar la faţa locului a fost trimisă o echipă de de intervenţie. În timp ce încerca să îi liniştească pe localnici, unul dintre poliţisti a fost lovit cu pumnul în faţă. Poliţistul a ajuns la Urgenţe, se pare cu nasul spart.

La faţa locului au intervenit alţi poliţişti. Cazul a fost preluat de un procuror.

Cei doi agresori, Ioan M. (18) și Toader O. (39), ambii din Cămărzana, au fost audiaţi ulterior.

 

16 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Foarte bine sa se învețe minte ,vreo 1 an sa stea după gratii

    • Satmarean Răspunde

      Tu daca ai fi politist ai fi multumit sa faca un an puscarie cel care tea lovit?
      Maine mergi la alta interventie si in ritmul asta mai prinzi pensia. Fii sigur ca daca era lovit de politist cat tam-tam se facea.

  2. aaa Răspunde

    Pacat ca nu exista mandat de arestare preventiva pentru 360 de zile direct!Aceste rebuturi sau malformatii genetice numiti oseni nu merita altceva!

    • Osan Răspunde

      Militian este cea mai mica unitate de masurat prostia. Persoanele care ne denigreaza pe noi,pe oseni ar merita sa moara ampreuna cu militienii care ar trebui sa respecte populatia si sa-si faca doar datoria nu abuzuri. Tu scursura praduitoare care vorbesti despre oseni tare as vrea sa te cunosc personal

      • satmarean Răspunde

        Si ce trebuia sa faca dupa mintea ta innecata in palinca si droguri? Sa dea bunaseara la jigodiile de voi, osenii care se bat, taie pe unde apuca? Ultimele crime din zona crepusculara negresti au fost comise de ,, nobila,, rasa de jegosi oseni, care inre ei, care intre ei si amarati pe care i-au intalnit in fata in timpul viselor roz provocate de droguri si alcool. In tot raul este si un bine: voi sunteti plecati si altii va reguleaza muierile si plozii. Cu ocazia asta va mai desteptati ca neami din cauza schimbului de ,,sange,,.

        • Osan Răspunde

          Tie praduitor securist de sm sant sigur ca dimineata la cafea o regulezi pe mata dupa aia pentru ca ai avut sucees la curve iesi pe centru cu sticla cu apa de acasa stai pe terasa sa vina vreun osan sa ai faci una mica an baie pe furis. Sant sigur ca antr-o zi dupa ce se satura militienii de tine o sa ai contact sexual cu trenu ca prea sunteti unii sexosi.va rupeti gaoaza nu alta de periculosi .rautati mici si galagioase

  3. sorin isvan Răspunde

    trebuia sal bage an coma ca un pumn o fost cam putin javre ce as ei

  4. 10 Răspunde

    Sincer până în 10 august eram de partea poliției și jandarmeriei,acum după evenimentele alea și după ce aceste instituții au devenit uneltele PSD, dacă văd un jandarm sau polițist agresat întorc capul.

  5. Pavel Răspunde

    Asa ar trebui, altfel nu va fi ordine niciodată in tara asta

  6. Calin Răspunde

    Politia trebuie respectată si autoritatea urgent redobandita, schimbat urgent Statutul politistului si Legea 360/2002 care efectiv si-a batut joc de tot!!!

  7. cetatean Răspunde

    Politia trebuie respectata ! Dar si cetateanu contribuabil ,platitorul de taxe si impozite trebuie respectat !!!!!Aroganta si dispretul si comportamentul nerespectos trebuie sa iasa din obiceiurile politienesti ca si omul de rand isi pierde rabdarea si nu suporta sa fie umilit !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.