Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

EŞEC. Copiii încep din nou şcoala fără mere, lapte şi corn!

Copiii din judeţul Satu Mare încep din nou şcoala fără mere, lapte şi corn! Licitația pentru furnizarea laptelui, cornurilor și merelor trebuie reluată, după o eroare tehnică.

Consiliului Județean a pregătit optat pentru organizarea licitaţiei online pe Sistemul Achiziţii Publice, dar sistemul a dat eroare.

Astfel de luni va fi reluată licitaţia.

În cazul în care totul decurge conform planurilor, întârzierea produselor “asigurate” din fonduri guvernamentale pentru elevii din judeţ va întârzia cu doar două luni.

 

 

4 comentarii

  1. y Răspunde

    La ce calitate are …, mai bine așa. Păcat de banii irosiți. În cel mai bun caz cineva de la țară le adună și la dă la porci. Cam scumpă mâncare pentru porci.

  2. mipudeco Răspunde

    Elevii nu au nevoie de asa ceva: mai bine o napolitana, un biscuit bun, un fruct. In fiecare zi altceva. Alimente ce se pot pastra cateva zile fara probleme. Laptele vine gata acrit sau se acrește in cateva ore. NU MAI DAT BANII PE PROSTII!

  3. Rodica Răspunde

    Si voi sunteti niste erori ; dar umane , nu tehnice ! Aici iar…. se-nvarte ceva si cel mai simplu raspuns pentru aceasta situatie este…. o eroarea tehnica aparuta pe site-ul de licitatii . Aceste licitatii trebuiau facute si adjudecate cu mult inainte de inceperea anului scolar , dar se vede treaba ca numai in acest mod se poate …lucra necurat si sa-si adjudece licitatia cine are interesul ! Sa nu mai vorbesc de faptul ca laptele si cornurile sunt de cea mai proasta calitate , nici nu asigura aportul caloric necesar( de ambalaj nici nu mai vorbesc) ; din aceasta cauza sunt aruncate la gunoi ! Prin acest program guvernamental (laptele si cornul) s-a urmarit de fapt cu totul altceva decat asigurarea unei mese (vorba vine) pe zi scolarilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.