Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

FOTO. Campania ,,Rechizite în dar”. Elevii din medii defavorizate vor fi echipați de școală

Crucea Rosie Satu Mare si Auchan continua campania “Rechizite in dar” prin care vor fi echipati de scoala elevi din medii defavorizate.

Campania se desfasoara la nivel national, iar astfel, Crucea Rosie Romana si Auchan Romania vor ajuta peste 1.800 de elevi din medii defavorizate, din 18 judete din tara. In 33 de hipermarketuri Auchan (printre care si Auchan Satu Mare) au fost amplasate containerele de colectare unde fiecare client al magazinului poate dona rechizite noi.

In fiecare sambata si duminica voluntarii Crucii Rosii sunt prezenti la magazinele Auchan pentru promovarea campaniei in randul clientilor.

3 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Dragi copii, manualele din din care veti invata sunt din acelea cu “pista falsa”, asa ca, sa nu va mirati daca veti vedea ca 12>16 si ca inima, de regula, este pe dreapta.

  2. Alex Răspunde

    @Stupid People. De ce nu? Hai ca-ti mai spun una. Stii tu, un domn fost ministru al Invatamantului, cand a fost intrebat care este mai mare 12 sau 16 a raspuns smechereste, cum ca depinde de baza sistemului de numeratie, spre exemplu, spunea el, daca ar fi baza 5 atunci s-ar putea ca 12 sa fie mai mare decat 16. N-as fi comentat nimic daca n-as fi aflat ca domnul respectiv a fost si profesor de matematica. Cel care i-a pus intrebarea s-a referit la manualul de clasa I-a, unde a aparut prostia. Daca domnul ministru a fost profesor de matematica ar fi trebuit sa stie ca numarul 16 nu este scris corect in baza 5, cifra 6 depaseste baza 5. Cea mai mica baza valida ar fi fost baza 7. Problema e ca in orice baza mai mare ca 7 numarul 12 este totdeauna mai mic decat numarul 16, asa ca matematicianul din domnul fost, nu prea a nimerit-o. Sper ca tu nu faci parte din tagma Stupid People, si m-ai inteles ce-am vrut sa zic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.