Ultima actualizare: azi, 21:31

Locale

FOTO&VIDEO. Intervenție inedită! Cal căzut în canal, salvat de pompieri

Salvarea unui cal căzut într-un canal, al cărui capac nu era centrat corespunzător, a constituit o misiune inedită a pompierilor negreșteni . Aceștia au fost solicitați astăzi, la ora 11:17, la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, să intervină pentru extragerea unui cal căzut cu picioarele din spate într-un canal din localitatea Negrești Oaș.

Cinci subofițeri din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș, împreună cu voluntari din cadrul SVSU Negrești Oaș și cu trei reprezentanți ai S.C. Apaserv S.A., care au pus la dispoziție și utilajul, au constituit rapid o echipă de intervenție, fiecare aducându-și aportul la reușita misiunii.

Animalul a fost extras într-o stare bună de sănătate și a fost predat proprietarului.

2 comentarii

  1. Alex Răspunde

    Cred ca singura mangaiere a calului acum este sa fie prinsi cei care au sustras capacul astfel ca patania lui sa fie razbunata. Oare cate capace ajung la fier vechi, cine sunt cei care le preiau si nu anunta autoritatile cunoscand sigur faptul ca lipsa acestora pot cauza vatamari cetatenilor si nu numai? Ce-ar fi ca politistii sa le faca o vizita acestora si sa inchida cercul aventurii, iar noi sa aflam pe portalsm cum ca au ajuns si la cauza si nu au tratat numai efectul.

  2. Alex Răspunde

    Doar dupa ce am vazut filmuletul am zarit si capacul, presupun totusi ca cineva a vrut sa-l sustraga asa ca imi mentin afirmatiile in primul comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.