Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

PROTEST. Sătmărenii sunt chemați în stradă pe 10 septembrie

Sătmărenii anunță un nou miting. La o lună de la protestul diasporei, un nou miting urmează să aibă loc împotriva guvernului PSD, la Satu Mare.

Mitingul, sub numele “NU UITĂM 10 August! Nu tolerăm dictatura și abuzul de putere!”, va avea loc săptămâna viitoare, mai exact în 10 septembrie, pe Pasajul Pietonal Corneliu Coposu din municipiul Satu Mare, între orele 20.00-22.00.

”Poporul român nu finanțează și nu tolerează instituții deturnate de mafioți și folosite abuziv împotriva națiunii! Cerem demisiile imediate ale penalilor Dragnea si Vâlcov, a guvernului Dăncila și a tuturor celor responsabili pentru evenimentele reprobabile și pentru tentativa de genocid din 10 august, Piața Victoriei! Dacă nu plecați imediat, începem greva generală!”, este mesajul organizatorilor.

51 comentarii

  1. aaaaaa Răspunde

    serios voi luzeri vreti sa schimbati ce sa votat???invatatura de minte iesiti la vot nu la bere ….in alta tara le rupeau oasele fara drept de apel jandarmii plus miting neautorizat…

    • Alin B Răspunde

      Să vină la putere sectistul Ciolos care a fost ministrul agriculturii,prim ministru și comisar european dar nu a făcut nimic pentru țară. P.S.D’-ul la susținut să ajungă prim-ministru și acum este mare democrat.Bubosul naibii ,se pisa guru Bivolaru pe el in tinerețe și acum ne da lecții de moralitate.

    • Mirciu Răspunde

      Doar gunoaie au ca reprezentanți în România Unită;un artist bețiv,un bătaus drogat și un dentist penal.Ciolos mai face o spirală pt fraieri.

  2. Cetățeanul turmentat Răspunde

    În 2012 au a fost aceeași Jandarmerie care i-a pus la punct pe protestatari, dar atunci le-a convenit pedeliștilor și băsiștilor.
    Într-o democrație puterea se câștigă prin alegeri libere, nu prin lupte de stradă cu forțele de ordine.

  3. Sorin Surulescu Răspunde

    Este grav să fii “dușmanul cetățeanului” invocând doar câștigarea alegerilor.
    Este adevărat că votul este cea mai impirtantă “armă democratică a cetățeanului” dar acesta se dă pe baza unui program de guvernare sau fie și a unor promisiuni.
    Ceea ce se întâmplă de aproape 2 ani în România face parte din programul de guvernare?
    Dreptul la protest civic este unul constituțional și normal chiar dacă se ajunge la acțiuni în forță pt. restabikirea ordinii publice dar când institiții ale statului provoacă, dezinformează, mint cu nerușinare și mai mult, încearcă ă zădărnicești aflarea unui adevăr evident se numește bună guvernare, democrație autentică, apartenență adevărată la valorile UE și NATO sau conducătorii actuali se leapădă de ele?

    • Cetățeanul turmentat Răspunde

      “institiții ale statului provoacă, dezinformează, mint cu nerușinare”

      Îmi aduc aminte cum în campania prezidențială din 2009 Băsescu spunea că se văd semnele ieșirii din criză, dar de fapt în România criza se adâncea, iar el știa asta.

      • Cetățeanul turmentat Răspunde

        De-ale lui Băsescu în 2009: “Preşedintele a transmis românilor că ţara noastră nu va fi afectată de criza economică aşa cum sunt alte state”
        Sursa: https://evz.ro/basescu-romania-nu-va-fi-afectata-de-criza-837030.html

        • bigbrother Răspunde

          Lăsați măi politica pentru băieții mari că oricum se decide la București totul. Parcă și văd că după ce se mai liniștesc apele pesedeu și peneleu fac iarăși coaliție și-l pun pe Ciolosh prim-ministru. Na! Nu a mai fost? Extramegasuper coaliție, ”guvernul meu” – ca să-l citez pe Băse.
          Iar tu @cetățene, lasă beutura că nu-i bine, strică la sănătate și ia mai bine citează-l pe șeful tău spiritual Ilici – (escu) care în 25.12.89 spunea la teveu că stați liniștiți fraților, că am vorbit la Moscova și am spus și confirmat că totul este OK, decurge cum am planificat. Aaa, că acum nu mai recunoaște? Noroc cu înregistrările. Suntem cu toții copii mici pe lângă barosanii (rechinii) de la șentru.
          Trebuie mers la vot nu gargalizare acum și pusă ștampila dar așa ca să străpungă hârtia.

          • Cetățeanul turmentat

            @bigbrother

            Cum nu l-am votat niciodată pe Iliescu, cuvintele tale sunt de prisos.
            Cât despre “cetățeanul turmentat”, ce să-ți fac dacă nu ai auzit de Caragiale.

      • peste Răspunde

        asta imediat dupa ce a declarat Tariceanu ca economia bubuie, nu?
        si iarasi, imediat dupa ce acelasi Tariceanu, in calitatea de prim ministru vanduse pe sub mana drepturile de exploatare din zona insulei serpilor, culmea, chiar inainte de castiga Romania acele drepturi la Haga…?

  4. Garuboz Răspunde

    Ne meritam soarta daca mai sant in nenorocitul asta de sat atat de infocati(turmentati)
    sustinatori ai talharilor ,analfabeti ,vai de capul nostru.Dute ma turmentatule ciumat si ascundete vreo 50 de ani .

  5. bigbrother Răspunde

    @Cetățean turmentat. Dacă nu l-ai votat niciodată pe Ilici bravo ție! Nici eu, nici măcar în 2000 când Ilici ”salva” democrația contra lui WC Tudor.
    Eu am auzit de Caragiale. Întrebarea este dacă tu știi ce înseamnă turmentat?

    • Cetățeanul turmentat Răspunde

      “Cetateanul turmentat, reprezentantul omului simplu, al alegatorului care nu are ambitii”
      Sursa: http://www.ebacalaureat.ro/c/cetateanul–turmentat-din-o-scrisoare-pierduta-de-ion-luca-caragiale/503

      TURMENTAT adj. amețit, băut, beat, cherchelit, îmbătat, (livr.) grizat, (rar) trecut, (înv. și pop.) candriu, (pop.) turlac, vîjîit, (reg.) amnărit, învinoșat, rătutit, vinos, (prin Ban.) chermeleu, (Transilv. și Maram.) șumen, (prin Transilv.) șumenit, (fam. fig.) afumat, aghesmuit, făcut, oțelit, pilit, sfințit, tămîiat, tîrnosit, trăsnit, turtit, (arg.) mahit, matol, matosit. (Om ~.)
      Sursa: Dicționar de sinonime

      Toate cele bune! 🙂

      • bigbrother Răspunde

        Ce să spun, ești tare … ca osul de meduză.

      • Soros Răspunde

        Bugetar bine plătit sau un pensionar special!
        Baga mare, ca oricum rămâi fără fonduri!

        • Cetățeanul turmentat Răspunde

          Sunt O.N.G.-ist de utilitate publică, care primesc bani de la buget.
          Sunt artist si fan rezist, dar cânt la spectacolele date de primării pe banii contribuabililor.
          🙂

  6. Marin Răspunde

    Voi vreti sa mergem mai departe cu actualul guvern de neprofesionisti ?
    Etimpul sa iesim din nou in strada,sa plece de la putere actuala clasa
    politica ca nu a realizat nimic pe nici un plan.Acum chiar ma ingrozesc cand ma
    gandesc ca duoamna veorica se afla in regatul Spaniei.Cine stie in ce strachini mai calca si pe acolo

    • Ion Răspunde

      Marine, Marine, ar trebui mai degraba sa te ingrozeasca faptul ca esti deja baiat mare si n-ai nimic in capul ala sec…

  7. Rodica Răspunde

    Sincer , noi , de-aici nu cred ca putem schimba guvernul ! Treaba se face la Bucuresti , dar organizat si cu reprezentanti care au coloana vertebrala ; aici s-or tot aduna vreo 50 de persoane , majoritatea pnl-iste (ca data trecuta) , care nu ne fac deloc cinste ; pana nu iese 80% din populatia cu drept de vot , nu daramam nici un guvern (eventual la alegerile viitoare , dar cu Carmen Dan la interne , nu se stie) ! Nu vedeti ce bine……implementati sunt astia care ne decid soarta ? Zici c-au mostenit functiile de la nastere !

  8. Garuboz Răspunde

    Domnilor toate aceste discutii nu au nici o noima fara aportul celor doi limbrici migratori.Oare so dus acasa in Asia?

    • y Răspunde

      Mai nou este internet și acolo în Asia, tu n-ai aflat? Și de unde știi tu că n-am postat? Cum îmi schimb ”numele” n-are nimeni nici o treabă cu mine, altfel tanga-n dreapta, tanga-n stânga. Interesant. Deci dacă chef să înjuri uită-e în oglindă. Eu n-am chef de tine.

    • Norick Răspunde

      @Garobuzi : un copilas din Asia ( fie Vietnam, sau Mongolia) scrie mai corect pe romaneste , cum scrii tu . Mai bine graieste ceva pe limba ta materna (daca ai asa ceva), – poate te intelegem si noi (ex. dikk héjj morokáresz a devlaegyenmeg ) … :-)))))

      • y Răspunde

        @Norick, triburile proto-trace au migrat cam de acolo de unde venim și noi, din zona dintre Marea Caspică și Munții Urali. Dar și triburile germane sau celtice tot de acolo vin. Deci nu venim din Mongolia cum spune dășteptul. Și dacă e să fim corecți atunci și ei sunt din Asia după logica lui. Diferența este doar de 1500-1800 ani. Dar n-am speranțe să priceapă că e ocupat cu mâzgălirea statuilor hune.

      • Polgar Răspunde

        Decât cum scrii tu!
        Dikk te!

      • KUKA Răspunde

        Ești noaptea minții, horror!

  9. Tineriada Răspunde

    Pentru Cetateanul retardat si ceilalti postaci, a zis duamna “Fii rea” cum se procedeaza pe la PSD, deci nu va mai chinuiti, ca nu ne prostiti: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/gabriela-firea-recunoaste-ca-psd-foloseste-echipe-de-postaci-pe-facebook-acum-au-fost-pusi-impotriva-mea-990537

  10. dr storm Răspunde

    in 10 incepe scoala, protestatarii de servici pot sa iasa in fiecare luna pe data de 10 la adunari , sa vedem ce mai inventeaza .

  11. cârcotaş Răspunde

    În pauza de masă am tras o privire peste ştiri şi ce să vezi!Ogrămadă de postaci antiproteste!Or fi pensionari o parte dar alţii e clar că au postat în timpul serviciului.(la stat).

  12. carcotas Răspunde

    @Norick, postezi comentarii de obicei pertinente dar nu te mai lega de greseli de exprimare deoarece ai si tu destule.

    • Norick Răspunde

      @carcotas : aici nu este vorba despre greseli de exprimare – toata lumea greseste – inclusiv Tu – este vorba de un semi-analfabet – si asta este o diferenta foarte mare 🙂
      Peace ! 😉

  13. Garuboz Răspunde

    ALUPIGUS libricu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.