Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTOGALERIE. Oamenii străzii au pus ,,stăpânire” pe parcurile din municipiul Satu Mare

Oamenii străzii continuă să ocupe parcurile din municipiul Satu Mare și să le transforme în veritabile dormitoare. Cu toate că au posibilitatea de a se refugia la Adăpostul de Noapte, aceștia preferă cerul liber.

Parcurile nu sunt hoteluri! Polițiștii locali din Satu Mare acționează zilnic împotriva celor care confundă parcurile cu locuri de dormit. Oamenii străzii sunt îndemnați să meargă la Adăpostul Primăriei Satu Mare, unde primesc, pe lângă un pat și hrană. Dar, din păcate, marea majoritate refuză!, spun reprezentanții Poliției Locale Satu Mare.

19 comentarii

  1. Florin Răspunde

    N-au ce sa la faca. Pot sa ii amendeze cât vor. Strică hârtia degeaba. Prea multa democrație strică. Atâta timp cât au de ales vor dormi in continuare sub cerul liber.

  2. Unu' Răspunde

    Dacă tot au fost prin zona spitalului vechi, nu i-a deranjat pe vajnicii gardieni faptul că trotuarul din fața fostei secții de psihiatrie este ocupat cu mașini iar pietonii abia dacă se pot strecura, cărucioarele neavând nici o șansă?!?
    Relaxatule ce părere ai? Mai e valabil trocul vostru cu coi-ca dorel de sătmar – cel mai prost primar din istoria sătmarului, conform căruia doctorii trebuie lăsați în pace? Așa mi-a spus un coleg de-al tău (poate chiar tu) când reclamam faptul că nu pot circula pe trotuar din cauza mașinilor de pe trotuar!

  3. Cetățeanul relaxat Răspunde

    @unu’ îmi pare tare rău că ești în cărucior, roagă-te la Dumnezeu fii mai bun și se va rezolva și problema ta și cea cu parcările!!

    • alt nepescar Răspunde

      Imi pare rau ca iti plimbi creierul in carucior. Dar nu-i greu pentru tine, ai putin.

    • Unu' Răspunde

      Iar ți-ai dat singur o palmă!
      Spre liniștea ta, din fericire pentru voi, nu sufăr! Dar sunt mulți care suferă și sunt (tot din fericire) multe familii cu copii mici care folosesc cărucioare, dar care nu prea pot merge dintr-o parte într-alta a unei străzi fără să dea de câte un idiot care și-a “parcat” mașina pe trotuar, făcând aproape imposibilă trecerea pe trotuare!
      Iar voi, toată instituția,, în prostia și incompetența voastră îi protejați prin neluarea măsurilor leale care se impun!
      Dar ce vorbes eu de măsuri, sunteți absolut incapabili în a identifica problema! Dacă este un loc de 30 de centimetri pe trotuar, pentru voi este spațiu suficient …
      Și tu îndrăznești să vorbești despre lipsa spiritului civic …
      EȘTI PATETIC!

      • comentator Răspunde

        @Unu’, nu ai de la cine să te aștepți să te înțeleagă. Vezi că ai scris prea mult îi încarci prea mult neuronii cu informații. Din cauza ta nu va fi bun de nimic nici astăzi. Îi ia o zi întreagă să proceseze informațiile astea. Sitizenul flexy nu pricepe problemele omului de rând, el pricepe doar ce i se dă voie. Din birou de la etaj oricum nu se vede trotuarul.

    • y Răspunde

      Dacă pentru rezolvarea acestor probleme trebuie să apelez la Dumnezeu Primăria de ce este? Consiliul local ce face? Armata de hârțogari din cucuriguu idem? Și tu de ce plm iei salariul? Să dai amenzi la curve și la boschetari toată ziua când știi că în veci nu vor plăti și după ce i-ai ridicat într-o oră sunt înapoi? Halal muncă! Mai bine du-te la Burdea să împachetezi fum. Este destul.

  4. ciprian Răspunde

    Trebuie adunati, dusi intr-o baraca(cazare, masa) sub paza, pusi la munca(curatenie in oras si alte cele) sub directa indrumare a politiei locale si remunerati pentru munca depusa…alta cale de iesire nu cred ca este cu ei

  5. Cetățeanul relaxat Răspunde

    Prin alte părți ale lumii a fost mult mai rău.. dați o căutare pe Google; cum s-a civilizat Singapore…și veți vedea că se poate…acolo dar la noi nu se vrea..

  6. Florin Răspunde

    Noi avem drepturi. Obligații nu prea.

  7. Cetățeanul relaxat Răspunde

    @ unu’ … calmează-te și nu mai schimba nick-urile că țiganii caii.. oamenii cunosc problema ta legată de aversiunea totală împotriva Poliției locale..gurile rele (cărora eu nu le dau crezare) spun că ai devenit așa de când prietena ta te-ar fi ,,tradus” cu un tip de la poliția locală..dar nu vreau să mă bag in can-canuri… referitor la problema des semnalată de tine cu trotuarele ocupate abuziv de autoturisme,mergi te rog la autoritățile locale cu propunerea de a se monta stilpisori pe toate trotuarele care consideri tu necesar( mă bizui pe agerimea ta)! Ar fii atât de simplu că ar prea frumos..

    • Unu' Răspunde

      Tipic! În loc să-ți faci treaba pentru care te plătim (mult mai bine decât meriți și mult mai bine decât ai recunoaște tu!), stai și belești belengănul aici pe portal, și aștepți ca alții să-ți facă treaba!
      Hai marș!

      Trec peste atacul la persoană, nu meriți o replică!

  8. Adrian Cozma Răspunde

    Este o clara incalcare a drepturilor omului. Omul are dreptul sa stea in parc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.