Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

Cursa TAROM Satu Mare – Constanța, un succes deplin: 22 de zboruri, peste 800 de pasageri

870 de pasageri s-au bucurat, în acest sezon estival, de posibilitatea de a ajunge pe litoralul românesc prin intermediul curselor aeriene Tarom, direct de pe Aeroportul Internațional Satu  Mare. Ultima cursă spre Constanța a decolat ieri dimineață la ora 09.00, iar aeronava care i-a adus pe ultimii pasageri de la mare, a aterizat pe Aeroportul din Satu Mare la ora 11.05.

În perioada 3 iulie – 14 septembrie 2018, au fost operate 22 de zboruri dus-întors cu aceste destinații, câte 9 zboruri în lunile iulie și august și 4 zboruri în luna septembrie. În toată această perioadă, cursele s-au desfășurat cu 2 frecvențe săptămânale, în zilele de marți și vineri, durata zborului fiind de o oră și 40 de minute.

Vânzările biletelor pentru ruta Satu Mare-Constanța / Constanța-Satu Mare, s-au bucurat de un mare succes, fiind o destinație mult dorită de sătmăreni și de alți pasageri din regiune. În cele două luni și jumătate de operare pe această rută, gradul mediu de ocupare a locurilor a fost de 82,4%.

8 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Salut ideea acestui zbor și sper să avem parte de el mulți ani de-acum înainte!

    • Coica Răspunde

      Zboară departe cu bujetaii tai ,posesori de tichete de vacanta !

      • y Răspunde

        Alupigus Coica, ahhh de când am tot așteptat să pot să scriu asta!

        • Coica Răspunde

          Treci pe la cabinet(e),ești posedat!

          • y

            Poate, dar dacă ai fi tu singurul medic pe lume mai bine m-aș lecui singur. De la mine un sfanț nu vezi!
            PS. Știu că e un nume ales de tine la mișto, nu tu ești dottore, dar așa de bine mi-a picat să spun!

          • Doctorul lui Coica

            Iar a scăpat câteva tablete pe jos și le-a mâncat cățelul. Săracul doarme dus de o zi. Scuzați-l, promit că data viitoare o să am mai mare grijă sau poate îl internez. Dar nu la clinica lui că acolo are cheie și scapă.

  2. Marian Lawson Răspunde

    Căutați un împrumut? esti la locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Deaux Finance Limited oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 3%. vă rugăm să ne contactați prin e-mail; ([email protected])
    Manager: Helen Wilson
    E-mail: ([email protected])
    Mulțumesc

  3. george Răspunde

    Da , vreau un imprumut de cca 300.000 euro sa-mi trag un lamborghini , poate chiar ferrari , dar sa platesc rata lunara de 1.000 lei nu mai mult , pana la pensie , ca-s bujetar si astept pensie speciala babana . Catu-i pesedeu-n flore nici in lalea nu ma doare !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.