Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Prea multe accidente în județ. Urmează o acțiune de amploare a Poliției Satu Mare

Nenumăratele accidente produse pe șoselele județului, precum și actele de indisciplină ale șoferilor au alertat Poliția Satu Mare, oamenii legii urmând să organizeze o acțiune de amploare pentru prevenirea infracțiunilor comise în trafic.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean  Satu Mare  lansează mâine un proiect de prevenire a infracțiunilor comise de participanții la traficul rutier privind circulația pe drumurile publice, sub sloganul ,,ASIGURĂ-TE CĂ MERGI PE DRUMUL CEL BUN!”.

Exemple cu ultimele infracțiuni comise în trafic:

Pe parcursul zilei de ieri, 12 septembrie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au continuat acțiunile de combatere și prevenire a accidentelor rutiere. Cu această ocazie, pentru neregulile constatate în trafic au sancționat peste 120 de participanți la trafic, cu amenzi în valoare totală de peste 27 200 de lei.

Totodată au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în 8 cazuri, din care în 4 pentru depășirea vitezei maxime legală admisă cu peste 50 km/h.

De asemenea, la data de 13 septembrie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au depistat în trafic un bărbat, de 33 de ani, din localitatea Botoșani, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității Odoreu, având dreptul de a conduce suspendat.

Și, polițiștii Poliției oraș Livada au identificat, ieri, pe raza orașului Livada un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat.

În ambele cazuri polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având dreptul de a conduce suspendat.

Sursa – IPJ Satu Mare

 

 

12 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Dar chiar va rugam satu -mare,martinesti-odoreu !!!!,e un dezastru ,at trebui linii duble sa nu depășească nimeni !!!!, e un pericol total va rugam interveniti !

  2. Mae Răspunde

    O bicicleta ,o carață le depășești aproape ca nu trebuie sa treci linia ,numai dacă nu îs în producție cu triplu șasiu ,garcea ce ești ! ,la fiecare 50m este strada ,cum sa nu pui dubla linie !!! ,ieșiri de peste tot !!!!,eu stau acolo și văd ce se întimplă !!!!

    • Sm Răspunde

      Mae,ca sa depasesti o bicicleta trebuie sa ai 2 m distanta,sau tu treci exact pe langa el ?Ce sofer esti ??????

  3. Driver Răspunde

    Lasati pe mae…e prost

  4. avu Răspunde

    Aici problema este foarte mare. Artera nu mai poate prelua traficul de pe fostul drum judetean. Politia considera drumul sigur inclusiv pt. camioane, ca doar e national. Singura solutie este un inel de centura pt. oras, respectiv o trecere peste orgolii mm si sm ( clop si husar), drum 2 benzi pe sens (nu autostrada). Traficul va fi groaznic deoarece oe langa MM si Bucovina trece prin SM catre Italia.

  5. Mae Răspunde

    Idea ar fi sa blocheze un pic depășirile !!!,Oricum nu tine nimeni cont cai simpla linia sau dublă ,așa ar sta un pic la locul lor !!!!! Domnilor Deștepții !!!’n

  6. avu Răspunde

    Nu sunt deacord deoarece in acest caz nu se aplica o tacere tacita intre sofer si rutiera. Sigur o sa stea la panda. Sa vezi cum ramai pieton 😉

  7. sebi Răspunde

    poate ar fi bine sa le puna la astia din Odoreu separatoare de benzi, sa circule sau sa doarma ei linistiti . Traficul s-a dezvoltat , o trecut vremea cand va plimbati cu strafurile trase de cai . Lumea se dezvolta numai voua v-ar placea sa fie iar circulatie cu 20 km/h cu era la “950 sau sa treaca pe acolo o masina la juma de ora . Mutati-va la Solduba ca acolo nu-i mare circulatie .

  8. adi Răspunde

    De ce numai unele accidente sunt publice? de ce ? Si voi jurnalistii sunteti manipulati . Scrieti ce vreti. Sunt unele musamalizate , nu apar nicaieri. Unii sunt acoperiti si de politisti si de jurnalisti. Bravo !!! Scrieti numai ce gasiti pe alte site-uri de stiri. Traiasca copy-paste, doare asa se obtin si diplomele. Prezentatine un caz pe care a elucidat Portal SM. multumesc

  9. Qwe Răspunde

    Daca a ti stii putin cod rutier, a ti stii si ca ori ce autovehicul cu tractiune animala sau care este conceput de fabrica sa nu depaseasca viteza de 50km\h poate fi depasit chiar si in cazul unei linii ne intrerupta daca nu pune in pericol participantii la trafic si daca bineinteles vizibilitatea ii permite acest lucru !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.