Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Acțiune dedicată Centenarului: „100 de Ani – 100 de Steaguri Tricolore”

În anul în care toată suflarea românească sărbătoreşte 100 de ani de la Marea Unire, Primăria Oraşului Tăşnad şi Consiliul Local Tăşnad lansează acţiunea „100 de Ani – 100 de Steaguri Tricolore”.

Astfel, primarul oraşului, Csaba Grieb, va înmâna la sfârşitul lunii noiembrie câte un steag tricolor primilor 100 de cetăţeni/familii care se vor înscrie, depunând câte o cerere pe familie la Biroul de relaţii cu publicul al Primăriei Oraşului Tăşnad.

De asemenea, aceştia sunt invitaţi să celebreze Ziua Naţională a României alături de toţi locuitorii oraşului Tăşnad.

4 comentarii

  1. Rodica Răspunde

    Interesant ! In fiecare an , in preajma zilei de 1 Decembrie , toate primariile din TARA , dau steaguri doritorilor , gratuit , pe baza cartii de identitate ! Primarul asta din Tasnad se crede mai grozav si are impresia ca el ……..a pus codita la cireasa ! Asa ca , sa se inteleaga treaba ca nu face nici o favoare nimanui si nu face nici o actiune iesita din comun pentru care ar trebui laudat ! Asta e marca udmr !

  2. Rodica Răspunde

    Toti o apa si-un pamant(ma refer la politicienii nostri ) ; unu nu-i mai breaz ca altu ! Dupa ei potopul, iar noi , facem fata care putem ! Cred ca ai observat ca …..n-am mila fata de nici unul , indiferent de partid !

  3. y Răspunde

    Stai liniștită @Rodica pentru că nici eu. Nu merită. În momentul în care am aflat că defunctul nostru senator din Carei făcea afaceri de zor cu ceva peremist de vază am zis că-mi bag picioarele, așa pe românește. Refuz să reproduc motivația lui, este sub nivelul meu și de fapt a oricărui om de bun simț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.