Ultima actualizare: azi, 16:10

Locale

O sătmăreancă a intrat la Academia Forțelor Aeriene cu cea mai mare medie, 9,97!

Un număr de 159 de studenţi au început luni anul I la Academia Forţelor Aeriene ”Henri Coandă” din Braşov, media cea mai mare la admitere fiind obţinută de Cardoş Maria Teodora din Satu Mare, cu 9,97 , la specialitatea meteorologie.

Sătmăreanca a declarat că a venit la Academia Forţelor Aeriene ”Henri Coandă” la recomandarea colegilor de la Liceul militar din Alba Iulia, pe care l-a absolvit, dar şi pentru că îi place uniforma militară.

Mi-a plăcut uniforma şi am înţeles că specializarea pentru care am optat, meteorologia, este foarte căutată. Sunt de două săptămâni în academie, a fost o perioadă dificilă, am participat la instrucţia de front, o experienţă frumoasă, dar grea, şi sper să fac faţă tuturor provocărilor din următorii ani de studenţie”, a afirmat studenta.

Cei 159 de studenţi se pregătesc în următoarele specializări: aviaţie naviganţi pilot de avion; aviaţie naviganţi piloţi elicoptere pentru MAI; controlor trafic aerian; controlor trafic nenaviganţi; artilerie şi rachete antiaeriene forţe aeriene şi forţe terestre; radiolocaţie; război electronic în aviaţie şi apărare antiaeriană; meteorologie.

 

 

7 comentarii

  1. Roza Răspunde

    Felicitări copil minunat! Iată că avem motive de bucurie si mândrie! Nu cunosc acest copil dar ma bucur de o asemenea realizare. Din păcate dacă nu este o știre pe care s-o disecam, sa ne contrazicem, sa ne jignim nu prezintă importanța pentru 27 de comentarii. Mă bucur pentru acest copil!

  2. Lili Puttana Răspunde

    Bravo,macar sa stim cu cine sa ne mandrim !!Mai nou pe site-ul POLITIEI SATMARENE la ”posturi scoase la concurs” in loc de numele personelor participante la concursurile organizate din sursa externa apar in locul numelui concurentului niste numere, numite ”cod numeric concurs”,probabil daca se fac de cacat politistii concurenti cu vreo nota sub 1 sa nu stii despre cine e vorba !!Pai bai tembelilor,pentru cine mai afisati ”codurile numerice”,pentru ca participantii la concurs se intereseaza direct de rezultat,fara sa mai afisati voi ”codurile” !!ISau a devenit brusc secret cine participa si cine ia concursul ??!!In acest caz oricine poate avea suspiciuni privind organizarea concursului !!

  3. Raluca Răspunde

    Înainte sa blamezi o instituție ar trebui sa citești Legea 129 din 2018.

  4. Lili Puttana Răspunde

    @ Raluca-Legea 129\2018 se refera la ”prelucrarea datelor cu caracter personal” !Ok,nimeni nu vrea codul numeric personal al concurentilor, oamenii vor doar sa stie cine s-a inscris la concurs,cine a trecut si cine ”a ramas” pe dinafara !!Adica un nume si prenume !!Ce ti se pare ”ilegal” in asta ??!!!

  5. Rodica Răspunde

    Bravo ei si celor care au pregatit-o ! Felicitari pentru perseverenta si succes pe mai departe ! De tineri din acestia avem nevoie pentru a scapa de pleava actuala !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.