Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Nereguli peste nereguli: Restaurant amendat de două ori într-o lună!

După ce a fost amendat la începutul acestei luni de inspectorii Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) pentru ambalarea și etichetarea necorespunzătoare a produselor alimentare cu 10.000 de lei, un restaurant din Carei s-a ales cu încă o amendă, de data aceasta mult mai mică, de 1.200 de lei.

,,Ca urmare a neregulilor constatate în timpul verificărilor, inspectorii D.S.V.S.A., au aplicat 1 amendă contravențională în valoare de 1.200 lei – 1 restaurant  –  Carei – pentru nerespectarea normelor stabilite de Autoritatea Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor privind întreținerea spațiilor de lucru”, au declarat inspectorii DSVSA.

Inspectorii  Direcției  Sanitare  Veterinare  și  pentru  Siguranța  Alimentelor (DSVSA)  Satu-Mare au realizat, în perioada menționată, 94 acțiuni de control. Verificările au vizat: depozite alimentare, unități de alimentație publică, zone de agrement și pensiuni, unități de vânzare cu amănuntul, supermarketuri, piețe agroalimentare, brutării, laboratoare de cofetărie, unități ambalare produse de origine non animală, depozite, unități de procesare carne, unități procesare lapte.

Sursa – DSVSA Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.