Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTOGALERIE. Primăria Satu Mare anunță noi restricții de circulație

Primăria Municipiului Satu Mare continuă lucrările de modernizare și reabilitare a străzilor din municipiu. Astfel, anunțăm că începând de miercuri, 24 octombrie, circulaţia rutieră va fi închisă pe strada Cerbului, pe tronsonul cuprins între str. C.S. Anderco şi str. Pictor Nicolae Grigorescu.

Lucrările vizează reparaţia covorului asfaltic, amplasarea bordurilor, modernizarea trotuarelor, precum și ridicări la cotă a căminelor de vizitare și a gurilor de scurgere.

Pe perioada lucrărilor vor exista perturbări ale traficului rutier!

 

 

Un comentariu

  1. un satmarean Răspunde

    Buna ziua
    Domnule primar nu stiu daca cineva va informeaza ca zilnic str Petru Bran este inchisa pe diferite perioade de timp,fara ca cineva sa anunte . asta pentru ca se lucreaza la “noul bloc” . Si nu stiu daca cineva va informeaza dar initial acest bloc ( asa scria cel putin in ziar) era de 4 etaje. Acum nicicum nu iese aceasta numaratoare. Poate ar trebui ca cineva sa verifice ce autorizatii sunt pentru acest bloc. Daca treceti aici pe strada aveti impresia ca sunteti la Londra,dar nu e ceata- e praf. Nimeni nu curata strada dupa aceste constructii. Nici macar Florisalul.
    Oare de ce unii pot face tot ce vor si altii nu ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.