Ultima actualizare: azi, 10:58

Locale

VIDEO. Pericol public! A oprit traficul după ce a întors mașina pe linie continuă în curbă

Un șofer a fost filmat în timp ce încerca să întoarcă mașina pe linie continuă, într-o curbă cu vizibilitate extrem de redusă. Manevrele sale au încurcat tot traficul.

Întreaga scenă a fost filmată în orașul Ardud din județul Satu Mare. Șoferul unui autoturism marca Ford Ka s-a pus să facă o manevră de întoarcere într-o curbă, peste linia continuă. Mai mult, manevrele au durat zeci de secunde, șoferul arătându-se a fi extrem de derutat.

Autoturismele care circulau în acel moment pe ambele sensuri au fost nevoite să oprească pentru a-i face loc inconștientului.

Imaginile au fost făcute publice de către activiștii de la Drivers Satu Mare și sunt mai mult decât sugestive.

Sursa Video – Facebook/Drivers SM

16 comentarii

  1. Ati Răspunde

    Conduce ca un cretin si nu semnalizeaza. L-am intalnit si eu ieri.

  2. cetatean Răspunde

    La doi pasi de sediul politiei Ardud

  3. Zsolt Răspunde

    Dnule Ati acel “cretin”de care mentionati dvs.’este o batranica de 76 de ani care din pacate se chinuie sa conduca acel Ford Ka’fiind probleme de servo-directie’nu pt ca nu ar sti conduce.

    • Unu' Răspunde

      Domnule Zsolt, dacă e așa cum spui dumneata, vorbim despre o cretină, potențială criminală în serie, care a îmbătrânit degeaba!
      Conform legilor din românia (art.88, alin. c din OUG 195/2002) și probabil din întreg universul civilizat, este interzis să conduci pe drumurile publice un autovehicul cu defecte la sistemul de direcție! Dacă nu-și permite să repare defecțiunea, să nu scoată mașina în trafic! Nu de alta, dar poate omoară vre-o doi copii nevinovați!

    • Nino nino Răspunde

      Da’ n-ar vrea acea “batranica” de 76 de ani, sa stea in PM, la domiciliu, in loc sa puna in pericol viata celor din jur, circuland cu un autovehicul cu defectiuni tehnice??!! Dupa manevra facuta, nici nu stie exact pe ce lume e si probabil are si reflexe de felina! Nu de alta dar sa nu se intample vreo nenorocire, plus poate o cauta matusa cu coasa si nu o gaseste acasa!

  4. Una Răspunde

    Poate ca masina nu are probleme,doar ca nu are servo directie ..si nu cred ca e nevoie sa jignim persoanele mai in varsta.

  5. Zsolt Răspunde

    Domnilor nu cred ca este cazul sa folosim acest limbaj de mahala.Acea masina nu este dotata cu servo-directie iar defectiuni nu are.decat ca acea batranica se descurca mai greu in acel moment in executarea manevrei de intoarcere.
    Nu stiu de ce sunteti atat de deranjati si de ce folositi acest limbaj.Acea femeie este o doamna si multi ati vrea sa fiti la nivelul ei

    • Norick Răspunde

      Mersi Zsolti, dar eu nu doresc sa fiu o batranica de 76 de ani. ? ?
      Iti las tie aceasta minunata ocazie.. ? ?
      Peace! ?

      • y Răspunde

        Szegény nagyi, ő lett az országutak réme. Nem a sok ütődött ”még ő sem tudja hogy kapta meg a hajtásiját” vasány.

        • Norick Răspunde

          Na ja, sztori a javából.. ? ?

          • Zsenik

            Ket kibaszot okostojas!!!

          • Norick

            Meg egy marha, aki olvassa… ? ? ?
            U. I. Tanulj meg írni helyesen zsenikém, mert így még a kutya sem vesz komolyan. ? ?

          • y

            @Norick, lasă-l în boala lui. Seamănă leit cu soacra mea. Problema nu este că ce scrii, că poate este adevărat ci faptul în sine că scrii. Asta îl/o deranjează. Dacă schimbi numele sub care postezi n-are nici o treabă cu tine. Asta e o boală psihică dar dacă îi spui se supără. Dar e duminică și e prea frumoasă vremea afară ca să mă enervez pe așa ceva. ?

          • Norick

            @y : ai dreptate! Duminică plăcută! ? ?

  6. y Răspunde

    Îmi aduc aminte de o o doamnă mai în vârstă, bine nu de 70 de ani ci de vreo 60, care ieșea cu viteza pusă într-a doua și cu vreo 30 la oră. Cu avariile pornite ea mergea liniștită pe banda din mijloc la ieșirea din Nyíregyháza spre Satu Mare. N-avea nici o treabă. Am întrebat-o dacă e ceva problemă tehnică. Dar nu, cică
    ginerele a pornit pentru ea mașina, ea mergea înspre casă. Atâta știa, așa a spus. Fiți cu pace și mai toleranți. Mai bine postați materiale cu kretinii de taximetriști. Nu este greu, găsiți ușor.

  7. y Răspunde

    Fratele meu într-ale Huniei @Zsenik, față de tine sigur-sigur sunt mai deștept din simplul motiv că a trebuit să-mi fac testul Mensa (IQ pentru tine ca să înțelegi). Eu știu cât am tu încă cauți. Dacă găsești ceva urme de inteligență poți să mă anunți, dar nu te grăbi. De fapt nu mă interesează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.