Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

FOTO. Sătmărenii Bertici Attila și Norbert au pornit spre casă! Iarnă grea în Siberia

După ce au străbătut Siberia și au parcurs aproape 13.000 de kilometri pentru a ajunge în cel mai estic punct al Rusiei, și anume în orașul siberian Vladivostok, sătmărenii Bertici Attila și Norbert, tată și fiu, au pornit spre casă. 

Aventurierii sătmăreni au stat două zile în Vladivostok, pentru a se recupera, iar astăzi au pornit spre casă, continuându-și astfel aventura. Dacă drumul spre Siberia a fost parcurs fără mari probleme, cu toate că cei doi au întâmpinat totuși câteva obstacole, drumul spre casă se anunță a fi unul de-a dreptul anevoios.

,,Am pornit din Vladivostok și a sosit iarna în Siberia!”, au anunțat cei doi sătmăreni.

Cum întoarcerea se va face pe un alt traseu, mai lung, drumul spre casă a fost calculat să dureze undeva la 45 de zile, însă condițiile extreme pe care cei doi urmează să le întâlnească din cauza instalării iernii, ar putea prelungi aventura, iar sătmărenii să ajungă acasă abia de Crăciun.

7 comentarii

  1. unu Răspunde

    acolo au ajuns in 15 zile inapoi in 45???/

    • Pop Corn.EL Răspunde

      @unu-in 60 !!De Craciun!Probabil vor sa faca ce n-a facut nimeni pana acum:sa vina in marsalier din Siberia…Doua pagini le-ar da Guinness Book !!

  2. Norick Răspunde

    Pic si Poc isi dau cu parerea in fata calculatorului …:-)))) Fratilor voi nu ati condus impreuna in fata cat a condus Attila in marsalier…:-))) Macar luati o harta in mana si studiati traseul , daca aveti timp de comentat . Nu inteleg cum pot fi intre noi asemenea tentative de soferi…. Hai pa ! 😉
    P.S. Felicitari pentru cei doi aventurieri ! 😉

    • Pop Corn.EL Răspunde

      Bai,Noricke !! Eu stiu ca cineva a facut ocolul Pamantului in 80 de zile,si nici macar nu avea Logan !! ::)))Daca le-a luat 15 zile pana acolo,de ce sa le ia 60 la intoarcere?De ce nu se intorc pe acelasi traseu ?Scopul lor a fost sa ajunga la Vladivostok,dupa care…zuruck !!Ok,o fi deja iarna acolo,dar sunt autostrazi,sosele deszapezite,ori daca nu ,pot sa se lege dupa un TIR,dupa un TAB,etc. !! 60 de zile e cam mult pentru 13000 de km !Vine doar cam 200 de km/zi !!Ori si-or fi gasit vreo doua rusoaice dolofane cu care sa petreaca vreo cateva saptamani din cele 60 de zile??!! ::))))Ok,bafta maxima ”temerarilor” iar daca vor sa vanda acel logan, s-ar putea sa ma intereseze ! :::))))

      • Norick Răspunde

        Vezi , ca poti tu si mai “moale” .. 😉 Aventura nu consta , ca mergi pe o autostrada si apesi pedala de acceleratie. Traseul pentru intoarcere este mult mai dificil decat cel initial. Treaba lor , dar pentru asta nu cred ca e nevoie de comentarii rautacioase…. 🙂
        Peace ! 😉
        P.S. m-am gandit eu din start, ca esti un fan de Logan… :-)))

  3. Gheorghe Răspunde

    Vezi portalsm că pot face și reportaje frumoase și interesante, în primul rând bravo protagoniștilor acestei aventuri și bravo semnatarului articolului.

  4. Ardelean Răspunde

    No, inca putin si Kincucika a noastra se faca fata mare, scuze…cuminte. Dar pana revine acasa e vreme de buliiiii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.