Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

FOTO. Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Centrul ,,Alter Ego” din Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare a marcat luni, 1 octombrie, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, printr-un eveniment dedicat beneficiarilor Centrului Rezident ”Lucia”, celor de la Centrul de îngrijire ”Sf. Gabriel”, precum și celor de la Centrul Social de Urgenţă pentru Adulţi.

Evenimentul a fost organizat de Centrul Multifuncțional ”Alter Ego”, în colaborare cu Serviciul Public de Asistență Socială și Centrul Cultural ”G. M Zamfirescu” din dorința ca și seniorii din aceste centre să simtă că e ziua lor.

Astfel, luni, la Centrul Multifuncțional ”Alter Ego”, situat pe Aleea Mircești nr.10, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, viceprimarul Doina Feher și directorul Serviciului Public de Asistență Socială, Adrian Bălaj, le-au făcut o surpriză celor aproximativ 25 de vârstnici, dintre care 8 seniori sunt beneficiari ai serviciilor sociale furnizate de Centrul Multifuncțional ”Alter Ego”.

Evenimentul a cuprins momente de muzică populară oferite de Cristian Codrea, percuție cu Cserey Csaba, dans de societate și muzică ușoară alături de Briana, Miruna și Matei, elevi la Școala Gimnazială ”Lucian Blaga”.

“E adevărat că recunoștința vine în multe forme, însă cu atât mai mult, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, putem da dovadă de prețuire și respect pentru seniorii sătmăreni care au muncit din greu și au trecut peste orice obstacol luptând pentru un viitor mai bun pentru noi.  Dumneavoastră, dragi seniori vă datorăm prezentul nostru și foarte multe realizări cu care municipiul Satu Mare se mândrește pe plan național. În final, doresc să le mulțumesc colegilor din cadrul Serviciului Public de Asistență Socială, dar și partenerilor lor, Centrului Rezident ”Lucia” și ai Centrului de îngrijire ”Sf. Gabriel” care au înteles că oamenii în vârstă nu sunt o povară ci sunt o resursă, o valoare și de la care vom avea mereu ce învăța. La mulți ani, dragi seniori, sănătate și multe bucurii!”, a declarat primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor.

Și pentru că orice aniversare trebuie să includă și o masă festivă, Asociația ”O masă caldă” le-a pregătit seniorilor bunătăți, de pe masă nelipsind nici porția de dulce.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Satu Mare

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.