Ultima actualizare: azi, 12:42
Locale

FOTOGALERIE. Noi imagini cu lucrările de la Centura Sătmarului

În spațiul virtual au apărut noi imagini cu lucrările de la Varianta de Ocolire a municipiului Satu Mare. De data aceasta, imaginile ne prezintă cum arată de sus șantierul Centurii Sătmarului.

Imaginile surprinse din aer prezintă stadiul lucrărilor la noul proiect și cum acesta din urmă avansează cu pași destul de repezi.

Varianta de ocolire a municipiului Satu Mare are o lungime de 19,540 km. Traseul variantei de ocolire se desprinde din DN 19A (km 41+900), acesta fiind km 0+000 al proiectului. Pentru racordarea la reţeaua stradală a Municipiului şi la zona industrială din această zonă, a fost prevăzut un nod rutier complex, care va intermedia transferul fluxurilor de trafic spre şi dinspre Bulevardul Cloşca / DJ 194 şi strada Dorobanţilor.

După traversarea căii ferate, traseul variantei de ocolire se îndreaptă către nord – vest, intersectându-se cu DN 19 (km 128+000) Oradea – Satu Mare. Această intersecţie va fi amenajată denivelat, cu un pasaj superior, asigurându-se şi conexiunea cu DN 19, prin intermediul unui nod rutier, care are prevăzută o intersecţie giratorie, dispusă chiar sub pasajul peste drumul naţional. În continuare, varianta de ocolire traversează râul Someş cu un pod cu lungimea suprastructurii de 651.10 m, inclusiv viaductele de acces la pod, dispus între digurile de apărare ale municipiului. Racordarea la DN 19 (sfârșitul variantei de ocolire) se realizează prin intermediul unei intersecţii giratorii, la nivel.

Conexiunea Variantei de Ocolire a Municipiului Satu Mare cu reţeaua rutieră existentă de interes national şi judeţean se va face prin intermediul a patru noduri rutiere:

1)  km 6+140 (conexiune cu Bulevardul Cloşca/DJ 194);

2)  km 9+665 (conexiune cu DN 19);

3)  km 13+590 (conexiune cu DN 19A);

4) km 16+288 (conexiune cu DJ 194).

21 comentarii

 1. ciprian Răspunde

  Bice fratilor, ca pana acum ati smuls doar iarba….

 2. alex Răspunde

  cum vrei,direct asfaltul?….va fii un drum fain,si modern,din banii UE e poate!

 3. y Răspunde

  @Norick, eu de aici înțeleg că avem @unu’ @marinar. Dar cică el nuuuu postează pe mai multe pseudonime.

  • matroz Răspunde

   Tanda si cu Manda, prezenti oriunde,oricand si degeaba!Mai ungurasilor,voi nu vedeti ca nu va baga nimeni in seama?

  • Norick Răspunde

   @y : legyen boldog a csávó… ? ? ?

  • Unu' Răspunde

   Nu-s singurul căruia i se fură nick-ul, dumneavoastră știți bine asta!
   Dar vorba aia, copiatul este tot o formă de adulație! Probabil cel care fură nick-uri este ori lipsit de imaginație, ori îi place atât de mult ce scriem că încearcă să ne copieze!?!

   • y Răspunde

    @Unu’. Cam așa mă gândeam și eu. Nu că aș avea nevoie de așa ceva.

   • matroz Răspunde

    @Unu’-chiar imi cer scuze pentru greseala-gandindu-ma la scuze am inversat numele.Nu ti-am folosit numele niciodata,cat despre adulatie …Inca odata scuze!

    • Unu' Răspunde

     @matroz: Hai să fim serioși! Știi bine că nu la tine m-am referit! La tine, poate, s-a întâmplat odată, dar unii chiar n-au imaginație!

 4. Norick Răspunde

  Marinar fara papagal nu te-ai saturat inca???
  Apropos nu este jenant tot timpul pe locul II.??? ? ? ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.