Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

VIDEO REVOLTĂTOR. Doi boschetari se “iubesc” ziua în amiaza mare, pe digul din Satu Mare

Imagini video revoltătoare au fost surprinse joi pe digul din municipiul Satu Mare. Un sătmărean a surprins doi boschetari în timp ce puneau de o partidă de “amor”.

Au profitat de soarele de afară, s-au aşezat pe dig şi au început să îşi vadă de treburi. Revoltaţi, mai mulţi şoferi au claxonat, astfel că partida a fost întreruptă, cel puţin pe moment.

Din imagini se poate deduce că cei doi sunt drogaţi.

Din imaginile trimise către PortalSM se poate deduce că femeia ar fi inconştientă, dar persoana care a realizat filmarea susţine că doar s-a “bucurat” de moment şi a făcut abstracţie de tot traficul din zonă.

Deocamdată nu se ştie cum s-a finalizat întreaga scenă. Şoferii şi-au continuat drumul după ce i-au claxonat pe cei doi.

14 comentarii

  1. Riki Răspunde

    E plin orasul de boschetari.

  2. Alex Răspunde

    Se prefigureaza o generatie pursange de boschetari iar minunea genetica se intampla pe domeniul public.

  3. Tineriada Răspunde

    Poate se baga si politia locala la un sez in grup

  4. gheorghe Răspunde

    Na si care-i problema?Daca le-a venit sa si-o traga,ce le pasa unora?Sa le fie de bine.Nu se vede nimic obscen in video.Poate a fost doar o tentativa…esuata.Da cand vezi pe strada sau in unele locatii tot felul de femei semiambracate(ca sa nu zic dezbracate)…ce ne mai place barbatilor(sau poate si femeilor??!!!).Hai sa nu fim prea critici cu ei….cat este de fain iubitul ,,la iarba verde”.Cred ca majoritatea dintre noi am incercat asa ca sa haideti nu fim fatarnici….!

  5. Unu Răspunde

    Ai perfecta dreptate Ghita. Corect, da-i incolo de oameni rai si invidiosi , ca on orasul asta e atata rautate si invidie de nedescris.

  6. Cris Răspunde

    Drumurile secundare sunt pline de resturi doveditoare a partidelor de SECS avute noaptea de diverși, așa că….

  7. InimaDeLeu Răspunde

    Aia nu sunt boschetari. Sunt redactori la portal

  8. Alex Răspunde

    @gheorghe. Scuze, eu am crezut ca suntem cetateni a acestui oras si gandim ca niste cetateni, se pare ca unii dintre noi se considera cetateni dar gandesc ca niste boschetari.

  9. Gheorghe Răspunde

    Alex lasă oamenii sa gândească cum vor ei.Sau nu-i voie sa avem păreri diferite?Ar trebui sa cerem voie cuiva anume pentru ăsta? Săriți pe oamenii fără adăpost și boschetari (de fapt mi-ai dat a înțelege ca și eu as fi unul din ei,dar te iert și nu vreau sa intru în polemici pe chestia asta)dar de cei care fac tot felul de ilegalități în aceasta urbe nu va legați. Omul a greșit …hai sa-I dam în cap ca-i boschetar… O bucata de pâine sau o haina pe care nu o mai purtam suntem în stare sa le dam? Sau văzând ca sunt cum sunt îi batjocori!!!Oamenii aceștia sunt așa cum sunt nu poți sa aștepți mai mult de la ei.Poate sunt intre ei mai Oameni decat mulți politicieni mincinoși!!!!!O părere personala!!!!

  10. Alex Răspunde

    @Gheorghe. Iti dau un singur motiv pentru care nu aprob ce fac cei doi, desi am in minte multe altele, dupa cum stii acum cativa ani Gabriela Dorgai a fost ucisa intr-o scena asemanatoare, si atunci unii au considerat “normal” ceea ce au vazut…

  11. Viki Răspunde

    Era bine dacă era dus la recoltare de probe boschetarul, poate avea adn-ul criminalului de pe dig.

  12. Alex Răspunde

    In orasul nostru se plimba multe categorii de persoane care n-au nicio treaba cu lucrurile bune. Dupa mine acestia ar trebui identificati, verificati daca au acte de identitate, daca au un domiciliu, daca au surse de venituri, daca au cine sa-i ajute,etc. Daca nu au, atunci ar trebui limitat accesul lor peste tot, Primaria ar trebui sa le gaseasca un adapost, eventual sa le asigure niste mese, sa incerce sa-i ajute sa-si revina, fiindca s-ar putea ca unii sa fie accidental intr-o astfel de situatie, cu cine nu sa nu le mai dea drumul pe strazi. Cred ca Primaria pierde mai mult daca-i lasa pe strazi prin costul reparatiilor dupa incendieri de containere si nu numai, distrugeri de mobilier stradal, curatat dupa ce acestia isi fac nevoile pe unde vor, curatat si transportat gunoaiele abandonate de acestia, etc. Ca sa nu mai spun de cetateni care trebuie sa-i suporte prin fecalele care le lasa sub geamul lor sau in casa scarilor, prin disconfortul lasat in parcuri sau in alte locuri publice, prin ravasirea pubelelor si containerelor de gunoi, prin gesturile sexuale ale unora dintre ei, etc. Daca nu au nicio contributie pozitiva la dezvoltarea urbei atunci nici sa nu foloseasca cum vor domeniul public sau privat a acesteia. Spun asta nu de pe pozitii rasiste ci doar similar unui chirurg care indeparteaza ce este rau pentru ca organismul sa poata trai cat mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.