Ultima actualizare: azi, 09:56

Locale

Autorul dublului asasinat din Satu Mare va fi prezentat pentru arestare

Autorul dublului asasinat din Satu Mare va fi prezentat astăzi pentru arestare, după ce ieri  fost prins, audiat și reținut pentru 24 de ore.

Redăm comunicatul IPJ pe această temă: 

Ieri, 31 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare l-au identificat pe bărbatul bănuit de comiterea la data de 30 octombrie a.c., a infracțiunii de omor calificat, față de care procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus reținerea pentru 24 de ore.

În urma măsurilor specifice operative întreprinse de polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, a fost identificat persoana bănuită de comiterea infracțiunii de omor calificat la data de 30 octombrie a.c., în municipiul Satu Mare, ca fiind un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Satu Mare.

Astfel că, după ce a fost prins în cursul zilei de ieri, 31 octombrie a.c., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 1 noiembrie a.c., să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

 

3 comentarii

  1. Mască Răspunde

    “Autorul dublului asasinat din Satu Mare va fi prezentat astăzi pentru arestare”
    Eventual pentru EXECUTARE că asta merită.

  2. dr storm Răspunde

    din pacate observ ca in satu mare se comit din ce in ce mai multe crime, plus creste numarul boschetarilor, ar trebui sa se modifice constitutia sa se introduca pedeapsa cu moartea pentru: criminali , violatori si pedofili, pentru asa gunoaie nu merita sa platim noi restul sa ai tina pe viata in puscarie! e simplu , ori injectie letala ori electrocutati. dar in cel mult 7 zile de la pronuntarea sentintei.

  3. nae Răspunde

    Crearea si dotarea cadrului necesar pentru executia cu injectie letala, electrocutare, impuscare sau spanzurare necesita investitii care pot fi evitate folosind o simpla groapa suficient de adanca plina cu apa si o bucata de sarma pentru legat mainile si picioarele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.