Ultima actualizare: azi, 20:15
Locale

O nouă înșelătorie în România! Metoda Pomana!

Polițiștii, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, au efectuat 8 percheziții, la persoane bănuite de furt. 7 persoane vor fi conduse la audieri.

În cursul acestei dimineți, joi, 1 noiembrie, polițiștii au efectuat 8 percheziții, la persoane bănuite de săvârșirea unor furturi prin ,,metoda pomana”. Din cercetări a rezultat că, în perioada august – octombrie a.c., persoanele în cauză, sub pretextul că intenționează să ofere bunuri în memoria unei persoane decedate, ar fi solicitat accesul în mai multe locuințe.

După ce ar fi reușit să pătrundă înăuntru, acestea ar fi oferit și o sumă de bani cu același titlu, însă ar fi înmânat persoanelor vătămate o bancnotă de valoare mare, solicitând un rest de bani, pentru a identifica locul unde sunt ținuți banii în locuințe.

Ulterior, ar fi creat un pretext pentru a distrage atenția persoanelor vătămate, una dintre persoanele bănuite reușind să sustragă restul de bani. Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Autorul dublului asasinat din Satu Mare va fi prezentat pentru arestare

Autorul dublului asasinat din Satu Mare va fi prezentat astăzi pentru arestare, după ce ieri  fost prins, audiat și reținut...

Închide