Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Caz şocant în România. Un poliţist şi-a împuşcat copilul în cap, apoi s-a sinucis!

Caz şocant în România. Un polițist din Pitești și-a împușcat mortal fiul de 3 ani, apoi s-a sinucis, potrivit presei locale.

Totul s-a petrecut astăzi. El era divorţat de sotia lui, şi ea poliţistă, iar astăzi şi-a luat copilul în grijă, cei doi împărţind custodia.

El a lăsat bilete de adio în care şi-a justificat gestul, procurorii descoperind şi o sticlă cu băutură.

Pentru a atenua zgomotul armei, el a folosit o pernă, apoi a pus copilul într-un sac.

Polițistul împușcat este Marius Franțescu (foto) și este fiul preşedintelui PNL Mioveni, Costel Franţescu. Bărbatul lucra la Brigada  de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti și era angajat în Poliție încă din 2011.

Alarma a fost dată de fosta soţie, care a mers la fostul soţ să îşi ia copilul. Când a văzut că nu răspunde nimeni la uşă şi nici la telefon, a sunat la 112. Cadavrele au fost descoperite de pompierii care au deblocat uşa.

4 comentarii

  1. Nino nino Răspunde

    O drama infioratoare, fara discutie dar ce are asta cu Satu Mare???!! Hai sa va numiti Portal National, daca tot cautati senzatii tari pe la altii!

  2. @ nino nino Răspunde

    Mai bine taci da se baga toti prosti in seamna ba pe fb ba pe unde apuca.
    Voi m-ai bine va da-ti pe silent de tot nu ar plange nimeni dupa voi

    • Lola Răspunde

      Maaama! Inteligentule care esti tu inteligent! Ce a zis ma, omu’ asa de rau de ti-a deranjat asa IQ-ul ala debordant si sensibil! Avem noi dramele noastre locale, nu cred ca e cazul sa mai si importam! Are dreptate!

    • Ciudatu' Răspunde

      Tu te-ai uitat in ce hal ai scris, agramatule! Da-te tu pe silent, da’ asa, forever, ca te facusi de mandra plua! Si da, pe bune, avem noi destule kkt-uri in zona, din pacate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.