Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Descoperă aspectul natural al extensiilor de gene cu Xtreme Lashes, acum și în Satu Mare

Te-ai gândit vreodată cât de importante sunt genele, cât de mult atrag ele atenția asupra chipului tău? Acum poți avea genele mai lungi, mai pline, mai frumoase! Cu extensiile de gene Xtreme Lashes vei fi mai frumoasă ca niciodată! Vei avea ochii mai frumoși, privirea atrăgătoare, cu siguranță vei primi complimente de la oameni!

Extensiile de gene cu produse Xtreme Lashes sunt extraordinare, apreciate de vedetele internaționale. Sunt produse de compania Xtreme Lashes din America. Aceasta a fost înființată în anul 2005 și este lider mondial în extensii de gene. Directorul companiei investește foarte mult în tehnologie, urmărește mereu să atingă perfecțiunea, îi pasă foarte mult de angajați și clienți. Compania lucrează doar cu persoane foarte bine pregătite, iar astfel de persoane sunt destul de greu de găsit în industria frumuseții. Compania are cele mai bune extensii de gene din lume și produse cosmetice profesionale de LUX care ajută la întreținerea tenului, înfrumusețarea pielii, la alungirea genelor și la îndepărtarea eficientă a machiajului.

Aceste produse de brand sunt folosite și la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare. Dacă vrei să ai gene spectaculoase, super-lungi, dese, durabile în timp, chiar și ani de zile, te invităm la noi la salon.

Când este vorba despre produse Xtreme Lashes trebuie să știi că acestea sunt întotdeauna impresionante. Atât extensiile de gene sunt de TOP, dar și produsele cosmetice Xtreme Lashes sunt apreciate. La noi la salon poți găsi produse care nu fac excepție de la calitate și care sunt ideale pentru îngrijirea zonei ochilor, pentru îmbunătățirea aspectului genelor tale.

Iată care sunt cele mai remarcabile produse de la salonul Pearl Beauty Center:

  • Pentru aplicarea extensiilor de gene se folosește cel mai bun adeziv de pe piață, respectiv produsul american Flex Fusion, care este testat, aprobat, nu produce iritații și nici nu are efecte secundare asupra pielii. Uscarea adezivului este extrem de rapidă.  Și are certificat de calitate ISO recunoscut în întreaga lume. Este recomandat și persoanelor cu ochi sensibili.
  • Pentru demachiere este indicat produsul profesional Makeup Remover de la Xtreme Lashes.
  • Pentru gene este necesar îngrijitorul de gene Xtreme Lashes Coating. Se folosește de 1-2 ori pe săptămână.
  • În funcție de densitatea genelor și dorința clientei se aplică 160-260 gene fir cu fir sau chiar 400 de gene la fiecare ochi. Sunt cliente care doresc și aplicarea de cristale Swarovski.
  • Se poate alege dintr-o gamă diversificată de 800 modele de gene extrem de bogate, negre, conturate, care se diferențiază prin culori, 3 grosimi, 4 curburi și peste 10 lungimi.

Stiliștii de la salon sunt profesioniști, au urmat cursurile academiei Xtreme Lashes. Au experință în domeniu și oferă întotdeauna servicii premium. Cu ajutorul lor se poate alege combinația perfectă de gene pentru o privire atrăgătoare și pentru corectarea micilor imperfeciuni ale ochilor.

Extensiile de gene Xtreme Lashes pot ține ani de zile dacă se face retușul de la 3-4 săptămâni pentru îngrijirea lor. 

Vino la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare pentru extensiile de gene Xtreme Lashes! Cu sigurană te vei îndrăgosti de genele pe care le vei avea la final. Produsele Xtreme Lashes sunt uimitoare, vei vedea că vor depăși toate așteptările tale!

Te poți programa gratuit la o consultație. În plus la noi la salon ai și alte avantaje:

  • Clienții fideli au reduceri substanțiale.
  • Pentru mai multe informații ne poți urmări și pe Facebook și pe site.
  • Te poți abona prin sms pe site, pentru a afla la timp toate noutățile și promoțiile de la salon.

Programări la telefon:  +40756045281, pentru extensii de gene și alte tratamente faciale

Adresa de la salon: Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.