Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Aproape de finalul expediției. Bertici Attila și Norbert au ajuns în România

Aventurierii sătmăreni Bertici Attila și Norbert, tată și fiu, se apropie de finalul expediției siberiene. Cei doi au ajuns astăzi în România, iar la începutul săptămânii viitoare vor bate la porțile Sătmarului.

Echipa Bertici a ajuns astăzi în Mamaia, urmând ca mâine dimineața să ajungă în Constanța. Ajunși pe plaiurile mioritice, cei doi au rememorat întreaga expediție.

,,Aprope de finalul expediției, căutând prin poze ne dăm seama prin ce a trecut NEO desigur împreună cu noi! -28 grade în Siberia, praful din Mongolia, zăpada și drumul înghețat din Siberia, Kirgizistan și Caucaz, drumurile infernale din Kazakhstan, altitudine de 3700 metri, benzina foarte proastă din Uzbekistan etc… Lăsăm pozele să vorbească!”.

Attila și Norbert vor ajunge în Satu Mare în cursul zilei de marți, 20 noiembrie.

,,Mulți ne-ați întrebat pe unde intrăm in Satu Mare. Traseul noștru este: Constanța  Slobozia  Ploiești  Brașov  Târgu Mureș  Cluj Napoca (autostradă)  Zalău  Satu Mare. În orașul Satu Mare intrăm dinspre Zalău pe Bulevardul Lucian Blaga! Ajungem Marți pe la ora 15:00  16:00, dar tot marți pe la 11:00 vom stii exact”.

 

 

10 comentarii

  1. Kevin Gózner Răspunde

    Dar de ce se ”laudau” ca doar de Craciun vor ajunge acasa ??Exista un alt plan,cu o ruta mult mai ocolitoare probabil prin Kamceatka si Alaska ??Ok,bine ca mai ”sufla” NEO !! ::)))

  2. y Răspunde

    Au evitat podișul Pamir, inițial așa a fost traseul. Acolo n-au urcat deloc. Probabil au înțeles că nu au șanse acolo. Și aici la peste 3000 m a fost problemă în Caucaz, ce era la peste 6000 m în Pamir? Bine că au ajuns întregi în țară.

    • Pamir Răspunde

      Scriau pe vremuri ca Pamirul este inchis circulatiei… pai cine stie care e adevarul. Un singur lucru mi s-a parut urat din partea lor: in commenturi cineva a avertizat pe ei despre ninsorile din RO, iar dl Bertici spunea ca a trecut el si pe la 7500m pe drumuri cu zapada de 1 m …. eu am urmarit zilnic traseul lor, nu stiu unde erau ei la 7500m….. in fine, e de invidiat a eventura lor.

  3. Rodica Răspunde

    Intr-un final , e important c-ati ajuns sanatosi si cu bine din toata aventura asta ! Nu-i asa ca nicaieri nu-i ca acasa ? S-aveti sarbatori frumoase si sa va odihniti ca meritati !

  4. cârcotaş Răspunde

    Fiecare dintre noi ar trebui să avem o aventură memorabilă în viaţă.Bine că s-a terminat cu bine.NEO ar trebui cumpărat şi expus undeva.

  5. unu Răspunde

    eu am avut o aventura in 2001 NEW YORK- WORD TRADE CENTRE ( WTC) 11.11.2001- NU ii doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.