Ultima actualizare: azi, 11:56
Locale

FOTOGALERIE. Spectacol la Casa de Cultură. Festivalul „Danțu’ Mânânțăilor”, o nouă ediție reușită

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, a organizat cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Concurs Județean de Folclor „Danțu’ Mânânțăilor”.
Festivalul a avut loc astăzi, duminică, 18 noiembrie, în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor și s-a adresat elevilor din școlile generale din județ, desfășurându-se pe două categorii de vârstă: clasele 0 – IV și clasele V – VIII, pe mai multe secțiuni.

 

La această ediție au participat peste 350 de elevi, înscriși la toate secțiunile: interpretare vocală pe cele două categorii de vârstă: 20 de concurenți, interpretare vocală- 4 grupuri, 8 solisți instrumentiști, 2 grupuri instrumentale, 7 formații coregrafice la categoria de vârstă clasele: 0-IV și 6 formații coregrafice la cea de a doua categorie, clasele V-VIII.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Micii șahiști sătmăreni au marcat Centenarul Marii Uniri (FOTO)

Cantina Liceului Teoretic German “Johann Ettinger” din Satu Mare a găzduit sâmbătă turneele din cadrul proiectului “România-100 Satu Mare”. Prin...

Închide