Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

FOTO. Aventurierii sătmăreni, misiune dificilă în Kârgâzstan. Nevoiți să parcurgă un traseu periculos

Sătmărenii Berici Attila și Norbert sunt nevoiți să parcurgă un traseu periculos în Republica Kârgâzstan. După 23 de mii de kilometri parcurși, cei doi nu pot să străbată platoul Pamir, iar astfel se vor deplasa pe o rută înghețată, plină de capcane.

,,Dragi prieteni. Nici până acum, cei 23.000 de kilometri nu au fost ușori de străbătut. Însă in Republica Kârgăză am ajuns la o parte foarte grea: platoul Pamir este închis, mergem pe un alt traseu dar tot înghețat, periculos, vedeți camioane și mașini accidentate, părăsite”.

Aventurierii trebuie să fie extrem de atenți când vor parcurge noul traseu, pentru că orice greșeală îi poate costa scump.

,,Mașina rezistă pe drumurile distruse, pe gropile acoperite cu zăpadă. Ne concentrăm să nu greșim, ajunge un derapaj și putem aștepta ore să ne găsească cineva Totuși, atenția voastră și gândurile frumoase ne încurajează!”

19 comentarii

  1. Kinga Stan Răspunde

    Daca Loganul reuseste sa va aduca acasa, il puteti impaia atunci cand isi va da obstescul sfarsit,sa-l aveti mereu pe-aproape !!

    • Cetățeanul turmentat Răspunde

      N-ai reușit să vinzi rablele aduse din Germania și acuma te oftici?

    • abc Răspunde

      Dacă ajung teferi acasă din ce a mai rămas din mașină sper să ajungă de ceva material de pus în ramă de arătat la nepoți.

      • Cetățeanul turmentat Răspunde

        Probabil ai și tu mașină de Jermania, cu kilometrajul dat înapoi Că asa e moda, și care masina a fost a unei bunicuțe ce nu mergea decât la cimitir sau la piata cu ea.

        • abc Răspunde

          Cetățene, știi tu ceva, doar ești expert la câț fraieri ai țepuit la viața ta cu mașinile second hand aduse din Jermania. Să ai grijă la ANAF, mai nou vânează pe cei de teapa ta.
          Toți sunteți mândri că s-au dus cu Loganul românesc. Așa Logan de serie cu ușoare îmbunătățiri să fie toate din comerț cum e și ăsta a lor Bertici!

          • Cetățeanul turmentat

            Nu vând și nici n-am vândut mașini, dar nu îmi place că cineva denigrează un produs românesc că-i el snob.
            .

  2. Norick Răspunde

    Felicitari si drum bun in continuare ! .;-)

  3. vasile Răspunde

    Felicitări şi să ajungeţi cu bine acasă!

  4. A Răspunde

    Ma repetet. Nimeni.nu trebuie sâ-și riște viața. Nu stiu câti dintre noi ar avea chef ca statul român să le plătească repatrierea in caz de ceva… Excursia lor are si ceva asigurare?
    Temerarii satmareni sunt de laudat, dar cred ca au si exagerat cu intoarcerea. Sa vina acasa sanatosi si msi vorbim.

  5. y Răspunde

    Îmi pare rău stimate @cetățean, dar te informez că produsul tău așa prețuit de muult nu mai este așa românesc cum crezi tu și producția acestei mașini se realizează cel puțin 2/3 în afara țării. Doar politica și numele mai face ca să se producă ceva și la noi. De nu era numele Dacia cred că de mult pleca Renault din țară. Noi ca țară am făcut tot posibilul să plece. Deschide ochii și de exemplu ia verifică cât și ce produce unitatea Renault din Casablanca, câte unități se livrează spre export din porturile Casablanca și Tanger. După ce ai verificat informațiile poți fi “mândru” de conducătorii noștri. Dar hai să te ajut!
    https://www.digi24.ro/stiri/economie/companii/dacia-renault-isi-muta-putin-cate-putin-productia-catre-maroc-1020801

  6. sebi Răspunde

    Ăștia care nu mai puteți de mașinile din jermănica , din 1990 cred că am cumpărat vreo 5 second hand de acolo și nu am luat țeapă niciodată , adevărul este că numai prima o fost franțuzească – Renault , apoi Opel Ford , Audi , Mecedes , BMW toate made in Germany și toate circulă încă pe drumurile din Românica . Nu dau un bmw 330 din 2010 pe un 2 logane noi .

  7. Geo Răspunde

    Cine p..a mea e Norick ăsta ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.